Originally Posted by
HAK
Bu nasýl bir hisse, nasýl bir pasta böyle?
Tek satýcý ve blok alýcý yok.
Hisse suni olarak tahsisli için yükseltildi, tahsisli yapýldý ve ilk yarý bitti.
Bakýn tahsisli sermaye artýþý yapan þirketlere; tahsisli öncesinde yükseliþ sonra iskontolu satýþ, sonra ara gaz ve düþüþ, sonra yükseliþ.
Mai ve Tanýtek ihaleleri ne oldu? Bakýn bugün Bera Holding iþtiraki SSM’den 19 milyon dolarlýk ihale aldý.
Dereye su gelene kadar kurbaðanýn gözü çatlarmýþ. Diken üstündeki piyasa yükselirken geçen hafta ve bugünü pas geçti.
Oyak yatýrým yolda bulmuþ gibi satýyordu bugün. Býraksa 5.800 bandýna gidecek hisseyi salmadý ve boðdu.
10 günü geçti Tanýtek’in tescilini yapamadýlar. Ben mali iþlerin takibinin zayýf olduðunu düþünüyorum. Hatta ve hatta MAÝ ve TANITEK entegrasyon, denetim, yönetime katýlma , iþ takibinin de süreç alacaðýný düþünüyorum. Baksanýza bu þirketlerin sosyal medya hesaplarýnda bile güncelleme, bilgilendirme yok. Akdeniz Güvenlik kabuk , vites deðiþtirirken tüm birimleriyle buna uyum saðlamasý gerekirken ortak olunan þirketlerde buna uymalý.
Bu arada MAÝ A.Þ.’nin iþbirliðini sonuçlandýrdýðý ASUZU ile 22 milyonluk davasý var. Bu dava kazanýlýrsa para þirkete mi girecek, ortaklýk dýþýnda mý kalacak açýklama yok.
Umman görüþmeleri Ocak’ta dediler, ay bitti ses yok.
Kasasýna 31 milyon giren ve bunun 1/3'ü ile iki þirkete ortak olan Akdeniz Güvenlik bence süreci iyi yönetemedi ve güvenimi sarstý, fiyatý da artýk çok umrumda deðil. Kaçan fýrsatlar büyük oldu... fiyat aðustos 2017 fiyatý...
Yatýrým, al/sat tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri