bunun adý nedir? yatýrýmcýsýný kendine güvenen insanlarý böyle bu hale getirmeye bunlarýn hakký yok. bu kadar da olmaz. gerçekten bu kadar olmaz. endex yükseliþi tarihe geçiyor bizimki ise bize sadece ve sadece hayal kýrýklýðý yaratýyor.
bunun adý nedir? yatýrýmcýsýný kendine güvenen insanlarý böyle bu hale getirmeye bunlarýn hakký yok. bu kadar da olmaz. gerçekten bu kadar olmaz. endex yükseliþi tarihe geçiyor bizimki ise bize sadece ve sadece hayal kýrýklýðý yaratýyor.
Bizi sahipsiz býrakýp zarara uðratanlar kazandýklarý paranýn hayrýný görmezler, benden bu kadar anlaþýlan 2 yýl bekletecek
TEK - TU bedelli kararý aldý yükseldi ve bugün gayrýmenkullerini yeniden deðerleyeceðini açýkladý.
Bu hususta þirkete mail attým 2 hafta önce henüz bir cevap yok. yatýrýmcý dostu olmak zor.
þu garip sermaye artýþý ile gelen muson satýþlarýný bir yana býrakýrsak;
hissenin 2.5-4 bandýndan 5-6 bandýna hareketi organize bir hareket ise ve patronun da dahil olduðu bu yapý kar realizasyonu yapýyorsa? diye bir senaryo yazabilir miyiz?
evet, ballandýra ballandýra anlatýlacak bir deðil iki hikayemiz var,
pek kurumsal sayýlmasalar da iþinde gücünde insanlar, çalýþýyorlar.
acaba diyorum,
satýp çýkmasýný istedikleri biri / birileri mi var?
elinde yüklü mal olan.
veyahut, bize malý taþýtýp tahtayý tekrar *2 yapacak spekülasyonu mu kurguluyorlar. zaman, haberler, nakit vs. vs.
merdivenlerin ucundayýz,
çakýldýk kaldýk, bir adým ileri bir adým geri.
bekleriz sorun yok,
arka planý hiç bilemiyoruz çünkü.
Kim bunun neresinde bilemiyoruz ama bir senaryo yazýlmýþ ve þu ana kadar iki bölüm tamamlanmýþ gözüküyor.
Ýlk bölüm tahsisliye hazýrlýk, ikinci bölüm tahsisli.
Üçüncü bölüm realizasyon ve yýldýrma, dördüncü bölüm ise nihai hedef.
Biz filme en kötü bölümde yani üçüncü bölümde dahil olduk. Þimdi ya figüran olacaðýz ya da arkamýza yaslanýp artist...
Evet satýp çýkmasýný istedikleri yatýrýmcýlar var özellikle ben ve tanýdýðým kiþiler.
Lakin tahmin edemedikleri ve bizim bildiðimiz en iyi þey zararýn üzerine oturmak.
Belki 6.300- 6.400 bandýnda piyasaya biraz mal gelir ama oraya gelmeden çok zor, kendileri çalar kendileri oynar.
Citi bir gün alýr bir gün satar.
Bence en büyük þansýzlýk tahsisli iþinin Gedik Yatýrým ile yapýlmasý olmuþ...
Bir de þirketimiz bugüne kadar sürekli kamusal ihaleler ile uðraþtýðý için hantal ve kurumsallýðý az...
Guzel yorumlariniza bir yenisini eklemissiniz sayin HAK,her cumlenize katiliyorum.Cepten yazdigim icin itibar puani veremiyorum,musait olunca geregini yapacagim.Allah hepimize bol kazanclar nasip etsin...
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri