Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
haddim olmadan 15 dakikalýkta flama var tabi canlý göremiyorum 15 dakika gecikmeli :)
https://invst.ly/6mk7y
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
direk yalan olmuþ :)
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
galiba bu düþen piyasada bunu yapýp herkesi silkelediler..
yatýrým tavsiyesi deðildir
Birileri ihale kokusu almýþ gibi önden mallandýlar, kokusu yakýnda çýkar, izlemeye devam
Gün sonu en yüksekten kapamak yanýnda pasta da güzel.
Sanýrým bugün birçok kiþi hisse ile vedalaþtý.
Gedik yatýrým tahsisli öncesi ve sonrasý aldýðý yüksek maliyetli mallarý eritmeye devam ediyor ve her geçen gün takasý azalýyor.
Ata yatýrým 5 þubat günü 5.800 maliyetle 131.000 lot almýþtý, bugünde 5.750 maliyetle 103.000 lot aldý.
iþ yatýrým,ykb,meksa,yatýrým alýþlarý da güzel ve yatýrým yabancý olmalý...
bugün hareket yapýnca ben ya vergi dairesi karý ya da bir ihale haberi gelir dedim. Þu saate kadar gelmedi.
artýk 6.000 kalýcý olarak geçilmeli...
prim de yapsa kýzgýnlýðým geçmiyor.
yatýrým al/sat tavsiyesi deðildir.
Þu ayen'deki yükseliþe bakar mýsýnýz? Düþüþ, el deðiþtirme sonrasý 8 Ocak'ta 4.800 olan hisse bugün 10.000 lira olmuþ.
Biz de yað var, þeker var, un var lakin helva yapacak adam yok.
Þu grafik ve beklentiler herkesçe bilinen , alýnýp satýlan bir hissede olsa kurumsal ve bireysel katýlým oldukça dikkat çekerdi. Lakin akdeniz güvenlik deyince millet o ne , ne iþ yapar diyor.
Yer Ýmleri