Hayat böyle birþey demek ki,
Uzun bir süre tutarým diyerek 5.75lerden aldýðým hisseleri bugün kozalakdaki pozisyonum gereði satmak zorunda kaldým.
Hepinize bol kazançlar, yola çýktý gibi duruyor inþallah fiþekler.
Cümleten selam olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisse iki gündür endekse raðmen prim yapmasýna ve mal alýnmasýna raðmen forum bomboþ.
Þurada ben, evinborsa, mühendis ve birkaç arkadaþ yazýyor.
Görünen o ki bu hisse ya ky ilgisini çekmiyor ya da ky kalamadý.
Bugün hisse yine ilginç hareketler sergiledi. Açýlýþtan sonra 5.980'lere gidip 5.840'a indikten sonra yeniden 5.900 bandýna geldi ve oradan birkaç gündür hissede cirit atan Tera menkul hisseyi sert bir hareketle 6.050 'lere kadar götürdü.
Bu esnada gedik,iþ yatýrým ve yatýrým finans hissede acaip iþler yaptý. Alan sattý, satan aldý ben çözemedim...
Hisse 5.950 TL'nin altýna geldikten sonra yeniden yukarý dönüp 5.980 TL'den kapattý. Gün sonu nette gedik, ykb mal alýrken önemli bir satýcý yoktu.
Bu ivmelenme neticesinde birkaç gündür mal alan iþ, ata, ykb ve yabancý kurumlardan satýþ gelmemesi olumluydu ve gelecek adýna güven verdi.
Yine bu ivmelenmenin herhangi bir habere baðlý olmamasý da güzel. Bir de iyi bilanço, büyük bir ihale (Afganistan), iþtirakler MAÝ ya da Tanýtek'ten ihale haberi gelirse daha da güzel olur.
Teknik bakan arkadaþlar teknik yorumlarsa faydalý olur ...
Yatýrým al/sat tavsiyesi deðildir.
benden malý aldýlar abd verisi ile benide silkelerdiler. ama gözüm üstünde gelirse geri alýrým gelmezse kalanlara bol kazançlar. selam ile.
yatýrým tavsiyesi deðildir
Demek ki ben ve mühendis kaldý.
Zararýn üstünde oturmak kolay karýn üstünde oturmak zor...
birde ben kaldým :) kalýn saðlýcakla umarým çýkarda biz bari 3-5 biþi kazanýrýz. umarým diðer hisseleriniz çýkar. benimde kozaldan zararým çok (aslýnda maliyetim oldukça düþük ama al-sat yapmaya korktuðum için ha buradan çýkar ha buradan çýkar derken 44 ten 32 lira gördü hisse :) ya zaten belliydi sokaktaki simitçi bile kozal almýþ. o hisse kolay kolay çýkar mý çýkmaz. neyse her 2 hissede de beklemeye devam ediyorum bakalým sonumuz ne olacak.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
valla ben de yarýsýný karla verdim.. yarýsý duruyor.. yarýn az esnerse sattýðýmý yerine koyar 6,11 i beklerim..
kaðýt bugün dolar 3,8230 hedefine giderken ve endeks de düþerken seri bi þekilde týrmandý.. zaten uyumsuz olan rsý hepten uyumsuz oldu.. iki formasyonun ortak hedefi olan 6,11 in hala ihtimal dahilinde diye tahmin ediyorum ve þayet haber/veri falan gelmezse o seviyelerden sert satýþlar olabilir diye düþünüyorum..
Son düzenleme : muhendis; 14-02-2018 saat: 22:18.
Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri