alakasýz olacak ama deva'nin takasini kim paylasabilir? o sayfa ölmüþ kimse yok ;)
yatýrým tavsiyesi deðildir
alakasýz olacak ama deva'nin takasini kim paylasabilir? o sayfa ölmüþ kimse yok ;)
yatýrým tavsiyesi deðildir
Sn mühendis 6.100-6.400 bandýndan en çok gedik yatýrým mal aldý ve düþen endekste buralarý görürse maliyete gelen yatýrýmcýlar satýþ yapýp baþka hisselerde pozisyon alabilirler. Tahmimince bu malý alýrlarsa yukarý gider zira epey mal var. Bu mal da tahtanýn önündeki son engeldir.
Ýnþallah iyi haber gelir de bu gelebilecek satýþlar tahtayý bozmaz.
Son dönemde en çok malý Ýþ, ATA, BGC(ATA) Garanti, YKB , Yatýrým ortaklýklarý ve T ÝÞ Bankasý aldý. Bu kurumlar satýþa geçmedikçe fiyat ne olursa olsun sabýrla izlerim.
Arkadaþlar þu hususa dikkat çekmek isterim ki bu þirket neden tahsisli yaptý neden MAÝ ve TANITEK’e ortak oldu. Beklenti neydi? Yeni þirketlerle yeni iþ alanlarý ve ihaleler...
Daha tek bir ihale haberi gelmedi ki.
Yani tek bir beklenti dahi gerçekleþmedi.
O halde kim aldý sattý, fiyat ne oldudan önce bunlarýn gerçekleþmesi önemli deðil mi?
Benimkisi fikir cimnastiði ve þahsi görüþümdür. Al/sat/tut tavsiyesi deðildir.
Dolar düþüyor.
Brezilya borsasý ve parasý karnaval sonradý þov yapýyor. Ayný þekilde G.Afrika parasý da deðer kazanýyor.
Yarýn Tillerson Ankara’da bakalým geliþmeler ne olacak.
Hissede operasyonu yapanlar/yapacaklar , yol haritasýný bilenler burayý ziyaretçi vasfýnda okuyorlar.
Diyorlardýr ki þu HAK her gün yazýp çiziyor satsa da gitse.
Ne diyelim hak gelince batýl gidermiþ.
dolarýn kýsada 3,7750 den tekrar 3,8200 ye gitmesini bekliyorum ben.. ancak bu kaðýdýn dolarla ya da endeksle pek alakasý yok bence.. endeksi sadece düþmek için kullandýðýný gördüm ben.. çýkmak isterse hiç biþeye bakmadan kafasýna göre çýkabiliyor.. orta ve uzun vadede bu kaðýt çok daha güzel yerlerde olacaktýr beklenen haberlerle.. hani alýp kenara atýlasý bir kaðýt ama benim hiç yapamadýðým þey açýkçasý..
Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
sn mühendis yazdýðýnýz üzere endeks,dolar kuru akdeniz güvenlik için önem arz etmiyor.
bence artýk haber desteði ile geniþ katýlým olmalý ve kalýcý olarak 6.200'ün üzerine atýp sair haberleri orada karþýlamalý.
Geçici vergi beyannamesi ne gelecek acaba hala vermediler...
Ben önümüzdeki seanslarda A1, Marbaþ, YKB, Phillip Capital'den yükseliþi tetikleyecek alýmlar bekliyorum.
Þubat 15 oldu kulaðýmýz hala haber bekler lakin ses seda yok.
Bugün ve cuma seansýnda 6.000 bandýnýn üzerinde kapamasý önemli.
gedik ve ata tahtanýn içine etmeye baþladýlar.
gedikten sonra son günlerde 200-250.000 lot mal alan ata'nýn satýþý hiç hoþ olmadý.
Yer Ýmleri