Sonsuz teþekkürler Sn Mühendis. :)
Sonsuz teþekkürler Sn Mühendis. :)
daha önce hemen hepsi dediðin gibi oldu sadece þu son 6.11 görmedi ama olsun. 6.05 ten döndü galiba. ben dahada çýkacaðýný düþünsem de ciddi bir satýþ geldi o gün. aslýnda bugün haber de çok güzel ama neden bu kadar düþtü hayret. (2 tane daha hissem var ikisinide biliyosun gerçi :) ) kozal zaten o kadar çok kiþiye hisse kaptýrdý ki endeks düþmeye görsün %10 falan görüyor direk. maliyetim çok çok düþük olmasa satardým bu maliyete de dokunmak istemiyorum açýkçasý. diðeri yyapý çok ucuz geliyor bana o da ayný o kadar çok hisse kaptýrmýþ bir vaziyette ki ne düþürebiliyor ne çýkarabiliyor. akguv o ikisi gibi deðil bence ama nedense düþüþlerde sert hareketler yapabiliyor. sanki fýrlayýp gidecekte þimdiden býktýrayým demek istiyor gibi. o nedenden dolayý þimdilik satmýcam gibi. çok çok teþekkürler tekrar tekrar :)
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
sorma o 6,11 yaktý beni.. 6,05 yaktý satmadým gittim 5,95 den verdim .. bu kaðýt tepelerde pinti, diplerde alabildiðine bonkör..
Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
sn mühendis bu düþüþ ve devamýný teknikle deðerlendirmek bence doðru deðil.
milis güçlere gereken cevap ve kararlýlýk mesajý verildi. yarýn birçok kaðýt bu þok düþüþü telefi eder zira üzülerek belirtmek isterim ki kaostan beslenen bir borsa oldu bizimkisi.
dün geçen seneye göre kötü vd geçici vergi beyannamesine raðmen düþmeyen hisse bugün bu ihale haberi ile istenen ivmeyi yakalayamadý. neden?
öncelikle afganistan ihalesi daha önce kamuoyuna açýklanmýþtý ve sürpriz olmadý.
piyasada afrin ile ilgili stres karþýsýnda endeks öðleden sonra titrekti ve birçok yatýrýmcý sonda artan tansiyon karþýsýnda kol kesti.
ben pastaya baktýðýmda þunu gördüm son 1-2 aydýr pozisyon açan iþ,ykb,ata,garanti gibi birçok kurumdan yüklü ya da hiç satýþ gelmedi.
A1 capital son zamanlarda günlük , kýsa vadeli al/satlar yapýyor.
Alýþtaki Gedik ise malum kurumumuz ve bana alsa da hiç güven vermiyor. hatta tera ile karþýlýklý iþ yapýyor diye düþünüyorum.
gedikteki alýþlar da bence günlük al/satçýlara ait ve ilk fýrsatta satarlar diyorum.
Bugün KAP'ta duyurulan Afganistan ihalesi ile ilgili haberde bir yanlýþlýk olabilir mi?
Zira ihaleyi tek baþýna aldýðý yazýyor. Oysa ki;
13.12.2017 tarihli KAP haberinde;
Þirketimizin 31.07.2017 tarih 2017/21 sayýlý yönetim kurulu kararý ile KAP'ta ilan ettiði büyüme ve katma deðer artýrýcý sektörlere, pazarlara yönelme vizyonu çerçevesinde, iþ geliþtirme, ortaklýk ve satýn alma dahil çeþitli fýrsatlarýn araþtýrýlmasý ve gerektiðinde deðerlendirilmesi kararý doðrultusunda;
Afganistan Sivil Havacýlýk Kurumu'nun 4 Havaalanýnýn özel güvenlik hizmeti saðlanmasýna iliþkin olarak Kam Group ve Aysun Designing Consultancy Company ile þirketimiz arasýnda gizlilik sözleþmesi imzalanmýþtýr. Kamuoyuna arz ederiz.
14.12.2017 tarihli KAP haberinde;
Þirketimizin 31.07.2017 tarih 2017/21 sayýlý yönetim kurulu kararý ile KAP'ta ilan ettiði üzere; büyüme ve katma deðer artýrýcý sektörlere, pazarlara yönelme vizyonu çerçevesinde, iþ geliþtirme, ortaklýk ve satýnalma dahil çeþitli fýrsatlarýn araþtýrýlmasý ve gerektiðinde deðerlendirilmesi kararý doðrultusunda 13.12.2017 tarihinde gizlilik anlaþmasýný KAP'ta duyurduðumuz projeye iliþkin olarak;
Afganistan Sivil Havacýlýk Kurumu'nun 4 Uluslararasý Havaalanýnýn 3 yýllýðýna güvenlik hizmetleri alýmý uluslararasý ihalesi için Kam Group ve Aysun Designing Consultancy Company (%75) ve þirketimiz Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Þ (%25) olmak üzere proje ortaklýðý sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Nasýl oldu bu iþ böyle...
valla benim gözüm dolarýn RSI indikatöründe.. sinyali ondan bekliyorum.. tabiki borsa bu düþüþü telafi edecektir katýlýyorum ama bunun adý koas deðil bence .. oyunun kuralý böyle..
belki yarýn ya da haftaya her kaðýt telafi etmeye baþlayacak ama akguvun gözü toprakta olacaktýr diye düþünüyorum..
Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri