Ýnþallah bakalým sayýn Dow,
Yakýn zamanda yaþadýðýmýz fiyat hareketlerinden dolayý þuan bir güvensizlik veriyor açýkçasý.. Ancak o zamanlarda iyi hatýrlýyorum karel de ayný idi. 1,70 - 2- 2,20 ardýndan tekrar 1,80 vs.. Sonra koptu bir daha yanýna yanaþamadýk ne olur ne olmaz diye..
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu yatýrýmcý iliþkileri ile son günlerde konuþan kim var arkadaþlar bu havelsan ihalesi mart ayýnda sonuçlanacak diyor mart ayýnýn kaçýnda kaç liralýk ihale nerelerde kullanýlcak sarý çizmeli mehmet aðanýn ihalesi gibi bir olay olmuþ bunlarý sormak için þirketi aradým ama bu iþler için þirkette çalýþan kiþiye bir türlü ulaþamýyorum bu nasýl iþ yahu spk ya þikayet etsen zaten dünya zahmeti var oda bir bok çýkmaz en güzeli bimere yazmak
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Nihat Zeybekci, "Tasarruf sahiplerinin güvenini kaybederek dolandýrýcýlýk yapanlara karþý yeni önlemler için meclise tasarý geleceðini ve aðýr yaptýrýmlar olacaðýný bildirdi. Ýnþallah borsadaki dolandýrýcýlýk yapanlara karþý da bir önlem alýnýr. Zaten alýnmazsa yatýrýmcýlar artýk buradan elini ayaðýný çekecektir.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2018 Doha International Maritime Defence Exhibition and Conference (DIMDEX) (12-14 Mart) ile igili quwa.org da yayýnlanan haberden bir bölüm;
"Revealed as the launch buyer of the Nurol Makina NMS 4×4 light armoured vehicle in December 2017, Qatar signed a memorandum-of-understanding (MoU) with Nurol Makina for 214 NMS 4x4s. In addition, Qatar will also take delivery of 50 Kirpi mine-resistant ambush-protected (MRAP) vehicles and 35 Amazon 4×4 armoured vehicles from the Turkish auto-manufacturer BMC."
Nurol ve BMC sipariþ almýþ. Haberde sipariþ alan firmalar arasýnda Mai'nin adý geçmiyor. Fuara katýlmýþ mýdýr acaba? Katýldýysa, fuar ile ilgili bir haber, ya da deðerlendirme notunun Mai internet sayfasýnda yayýnlanmasý gerekmez mi? Katýlmadýysa, neden katýlmadý?
Yer Ýmleri