habere bak reklam filmi gibi.
-mutluluk denince akla
-tamam þimdi buldum
-hemen onun adý gelir
-akguv akguv akguv
diye bitirseymiþ keþke
habere bak reklam filmi gibi.
-mutluluk denince akla
-tamam þimdi buldum
-hemen onun adý gelir
-akguv akguv akguv
diye bitirseymiþ keþke
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Kumar kaðýdý gibi...Bi paçayý kurtarýrsak tabana kuvvet kaçmalý..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Son düzenleme : taitam; 14-05-2018 saat: 17:30.
Pasta paylaþabilek var mý ? Þimdiden teþekkürler.
daha önce yine aynýsýný yaptýlar arkadaþlar bunlar haber öncesi kendileri alýyor sonra satýyorlar haber zamaný biraz yukarý çekiyor piyasa sonra alýcý gelince yine ayný þekilde satýyorlar bu suç ben aradým suç iþliyorsunuz sizi þikayet ettim dedim ve ettim de bimer cimer spk nere varsa yazdým daha biþi çýkmadý bir kiþi ile olmaz genelde forumlarda insanlar tüyo kovalýyor sonra hak aramýyor çünki piyasayý bozan her kurum þirket anca bizlerin þikayetleri ile düzelir bilinçli toplyum hakkýný arayan toplumdur ama bir kaç iþi ile olmaz burda hisseniz olmasý þart deðil sadece akgüv deðil bir çok yerde bu tarz olaylar var spk hep uyudu bu konularda basýn zaten parayý iyi haber yaptýr parayý ver kötü haber yaptýr durumunda neyse herkese tavsiyem bu 6 aydýr burda böyle ilk 6 tl de baþladý bunlar onca güzel heber geliyor ama hisse düþüyor þikayet edin ne diyelim
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
aynen güzel bir haber paylaþýp çakýyolar malý. sonra gidip birde reklam yayýnlýyorlar haydi bir daha.
bir kuru ekmeðe muhtaç olurlar inþallah diyecek baþka birþey yok.
Hayýr önce 3.20 leri gösterip verenlerin malýný aldýlar.Sonra 3.30 iyice topladýlar.sonra 4.00 lerden çakmaya baþladýlar. Bundan 10-15 gün önce de 3.50-3.60 lardan mallanýp 4.20 lerden vermeye baþlamýþlardý.Sistem belli biz de oyunu böyle oynayacaðýz demek ki..
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri