1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Son düzenleme : birdost21; 13-06-2018 saat: 15:24.
1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Kanal Pazartesi 2,51 - 2,55 ile açýlacak...Kanýmca kýrldýðý yöne gider...Çok sýkýþtýrdýlar...
selam arkadaþlar spk ya yazdýðým þikayet dilekçesinden cevap geldi sizlerde yazýn ne olur yazýn ben hem akguv hemde tukaþ için yazdým gelen cevap inceleme yapýlýyor olasý manipilasyon neticesinde gerkli cezalar uygulancaktýr diye spk istesin mkk sicil kaydýndan haberler pompoalanmadan önce kim almýþ her gelen haberde kimler satmýþ hepsini tek tek bulur özellikler yüksek lotlar ile saytanlarý incelesin yeter dediðim gibi yeterki istesinler mutlaka bir suç unsuru bulunur çünki hem tukaþ 2,30 dan hisse devri yaptým dedikten önce hisseyi o fiyatlara çekenler sonra satanlarý bulur akdeniz güvenlik de taa afganistan iþinden ve sonra arsa ve istanbul yönetim binasý satýþ haberinden önce fiyatlarý 6 tl kadar kim taþýdý kim o haberleri daha önceden aldý ve satýþa geçti bunlarý çok basit ama yeterki istesin spk bulur en azýndan ceza keser onlarýn aldýðý ceza belki bizim kayýplarýmýzý azaltmaz belkii yaptýklarý vugunun yanýnda verilen ceza devede kulak kalýr ama ne kadar çok þikayet o kadar çok icaraat demektir lütfen maðdur olanlar þikayet etsin þimdi e devlet üzerinden spk ya þikayet ediliyor
Þu anda alsanýz (Cari fiyat 2,45) ve kaðýt sene sonu, tahta çizile çizile 7 TL ye gitse, o zamanda benzer bir þikayette bulunurmusunuz ?
Yatýrýmcý psikolojisini merak ettiðim için soruyorum...Yanlýþ anlamayýn lütfen !
NOT: Bende Gedik'in tavsiyesi ile yüksekçe bir lot almýþ ve taþýyan maðdurlardan birisiyim...
sanýrým iyi okumadýn ben fiyatýn bir kaç el tarafýndan manipüle yapýlarak düþtüðünü idda ediyorum içerden haber alarak hisse fiyatýnýn yukarýya çakilmesi ve güzel haberler art arda paylaþýldýkça hisse taþýyacak kerizler bulursun ve bunlar hisse ye gelen haber ile çýkacak diye girenleri kazýklarsýn onlar aldýkça sen satarsýn ve böylelikle 2 liradan aldýklarýný 6 liradan satmaya baþlarýn gedik gibi kurumlar da rapor ile buna yardýmcý olur bunun adý manipilasyondur dolandýrýcýlýktýr çiftlik bank ta adam 500 milyon dolandýrdý diye günlerde gazetelerde haber yapýldý ama borsa da bu dolaylý yoldan yýllardýr yapýlýyor normal þartlarda o kadar beklenti açýklayan hisse fiyatýný 6 liradan 2 liraya düþmez 8 liraya çýkar en az
Yer Ýmleri