hacim artýyor. gedik dün uzun bir aradan sonra alýþ tarafýnda.
hacim artýyor. gedik dün uzun bir aradan sonra alýþ tarafýnda.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Satan varsa satsýn alayým modunda
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öðreneksin
açýkçýlar temerrütye düþmüþ oh olsun satmayýn sakýn
Takasbank nezdinde henüz yerine getirilmeyen bir yükümlülük dolayýsýyla oluþan temerrüt açýðýný kapatmak üzere AKGUV.TE pay sýrasýnda temerrüt alýþý yapýlacaktýr. Temerrüt alýþýnýn takasý BUGÜN (28/06/2018) gerçekleþecektir. SATIÞ emirlerinizi ilgili pay sýrasýna girebilirsiniz.
her güzel haber de millete malý kitlediler. (afganistan, pay alýmý, yeni ihaleler vs vs hepsinde kitlediler malý) temerrüt çok anladýðým bir þey deðil ama son yýllarda temerrüt iþlemi yapýlan hisseler temerrüt olayýndan sonra dibe doðru yolculuk yapmýþlar. biz iyice dibe yaklaþtýk ama hadi hayýrlýsý. inþallah diðer þirketler gibi dibi görmeyiz.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
Aracý Kurumu aradým temettü alýþý nedir diye sordum onlarda pek net bir þey bilmiyorlar piyasadan mal alýnacaðýný söylediler biz satýþ nasil yapacaðýz dedim satýþ kurumsal olur dediler
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öðreneksin
Yer Ýmleri