Originally Posted by
birdost21
Cari fiyat 22 günlük ao (an itibariyle 2,66) nýn üzerine atýp kalamadýkça ve 50 günlük ao (an itibariyle 3,13) 200 günlük ao (an itibariyle 4,11)yu yukarý kesmedikçe (Uzun vade) devam eder kanýmca...
22 günlük ao üzerinde günlük ve haftalýk kapanýþ geldi ve tepkisiz düþen kaðýt ayný ivmeye yakýn bir ivmeyle yükselmeye baþladý (Bakalým buda þikayet konusu olacak mý ? Manipülasyon maipülasyondur !)
3,40 - 3,90 bandýna doðru bir hamle mümkün görünüyor...4,0x lar görülebilir, ancak üzerine kolayca atmasýný beklemiyorum.
400 günlük ao (anlýk seviyesi 4,01) üzerine atýp üzerinde kapanýþlar gelmeye baþlarsa kaðýt çok daha cazip hale geleblir kanýmca...
50 günlük ao (an itibariyle 3,10)nun 200 günlük ao (an itibariyle 4,07)yu yukarý kesmesinin (kv de de zor), kesin bir toparlanma ve bir baþka AL sinyali oluþturacaðýný (ilki 22 günlük ao üzerinde birbirini takip eden günlük kapanýþlardý...) düþünüyorum...
1) Yazýlarým, analizlerim yatýrým tavsiyesi deðildir ve hiçbir þekilde öyle algýlanmamalýdýr !...2) Teknik içerikli forumlarý SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kýnýyorum ve bu forumlarýn birgün amacýna uygun bir þekilde kullanýlmasýný umuyorum...
Yer Ýmleri