Originally Posted by
joeyramone
sayýn batýk umarým zararýnýzý misliyle çýkarýrsýnýz bunu en içten dileklerimle söylüyorum. bu hisse isterse 300 lira olsun ama gidin bacasý tüten þirketten stressiz %20-30 kazanýn hatta mevcut durumda dolar grafiðe bakýnca inanýlmaz ucuz hisseler var. %20 ye 30 a tüh az kazandýk ya diyeceðiniz þirketlere bile denk gelebilirsiniz. (inþallah en çok kazandýran þirketleri alýrsýnýz) benim gerçekten tek istediðim bu ******** adama daha fazla para kaptýrmasýn millet. ben dediðim gibi buradaki yatýrýmýmdan çoktan vazgeçtim. benden kazandýðý parada onun birþeyine yetmez. ben buradaki zararýmý diðer þirketlerde öyle veya böyle kazanýyorum zaten. amacým bu ******** elindeki hisseler ile öyle kalsýn daha fazla kiþiye satamasýn. artýk kabinede de yok. bakalým hazýra dað dayanmaz o parayý yiyip bitirdikten sonra ne iþ yapacak. bu þirketin miadý doldu. yeni bir þirket açarsa orada da ayný þeyleri yazýcam. bu adam hiç bir þeyden anlamayan kabineden aldýðý güçle milleti soyarak iþ yapabilen bir adamdý. ne iþ yapar bilmem ama umarým 1 kuru ekmeðe muhtaç kalýr. sosyal medyada kendilerine üstat diyenler pazarladý adamýn ekmeðine yað sürdüler. ben yapmayýn etmeyin dedikçe kötü oldum. þimdi o üstan diyenler hepsi sus pus. yarýn öbür gün tekrar bir formasyon gördüðünde paylaþacak (ki bende onlarý görüyorum kimse merak etmesin) millet hisseyi aldýðýnda patron daha da satacak. satabileceði adam kalmayýnca yeni bir formasyon üretiyor. neyse daha da uzatmayým. cidden umarým zararýnýzý misliyle çýkarýrsýnýz. bunu gerçekten çok isterim. hepinize bol kazançlar.
Allah razý olsun kardeþim, Allah gönlümüze göre versin inþallah.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri