Beklenti var ama bekletmiyorlar ki adami ytd...
Beklenti var ama bekletmiyorlar ki adami ytd...
Bezdirdin ya takip ettigimiz kagýtlar uctu gitti senin gtünn kalkmasýný beklioruz 2 yýldýr allah sizi bildiði gibi yapsýn
Haftalýk Takas
Screenshot_2017-02-22-22-23-53.jpg
AKGUV saçma hissesini son bilanço ýþýðýnda bir daha analiz edelim:
1.si 12.000 küsur çalýþaný ile belki de hiç alamayacaklarý miktar ve adette ihale alan,
2.si Bilmem kaç trilyon ciro yapýp ama nedense karý milim kadar artan,
3.sü Neredeyse karý kadar yönetim gideri olan,
4.sü Hisse geri alýmý yapacaðým deyip milletin aðzýna bir parmak bal çalýp KY'nýn cebinden parasýný çalan,
5.si Fiyatý, kademe kademe halka arz fiyatýnýn altýna gerileyen,
6.sý Müþteri Ýliþkilerine, hissenin durumunu sorduðunuzda dayak yemekten beter azar iþittiðiniz
7.si %20-35 arasý beselsiz ile yatýrýmcýsýný avutan (hisse gerilediði için de bu bedelsizi anlamsýzlaþtýran)
8.si Kamuoyunda FETÖ'cü olarak haberleri çýkan ancak bunu saldýrgan bir tutumla inkar eden (sanki bu algýyý yok etme pahasýna yüksek rakamlý(maliyetli) ama düþük gelirli ihalelerle þirin görünmeye, temize çýkmaya çalýþan
9.su Kendi çalýþanýna hisse aldýrarak onlarý dahi maðdur eden bir hisse var karþýmýzda. Þeref yoksunu...
Burda önceden yazan arkadaþlar eski nicklerini yazarlarsa iyi olur.
Ben þahsen nick deðiþtirme ihtyacý duymadým.
Gelen bilanço beni gerçekten hüsrana uðrattý.
Yeni tebliðe göre hiçbir þekilde artýk yorum yapmayacaðým. Ara sýra takas ve günlük pasta atabilirim. Kalýn saðlýcakla. Herkese Saðlýklý günler. Ýnþallah herkes hakettiði karý kazanýr.
Derinliði olmAyan tüy siklet bir kaðýt görüntüsü var yanýlýyor mýyum?
Yer Ýmleri