-
günlükte mum grafikte 3,00 kaparsa doji sabah yıldızı olur normalde yukarı dönüş sinyalidir 2,99-2,98 kaparsa ters çekiç olur oda dönüş sinyali olabilir 2,97 altında kaparsa itne spek formasyonu olur buda aşağı gidiş sinyali olabilir......
günlük hacmi 100 k olan tahtada teknik analiz senaryoları çiziyorum bende bir anormallik var galiba :yes:
ne yapayım normalde böyle sığ tahtalara girmrm ama bazen yolumu şaşırıp giriyorum işte :thumbdown:

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
günlükte mum grafikte 3,00 kaparsa doji sabah yıldızı olur normalde yukarı dönüş sinyalidir 2,99-2,98 kaparsa ters çekiç olur oda dönüş sinyali olabilir 2,97 altında kaparsa itne spek formasyonu olur buda aşağı gidiş sinyali olabilir......
günlük hacmi 100 k olan tahtada teknik analiz senaryoları çiziyorum bende bir anormallik var galiba :yes:
ne yapayım normalde böyle sığ tahtalara girmrm ama bazen yolumu şaşırıp giriyorum işte [emoji107]
Hoşgeldiniz siz buralarda iseniz doğru hissededir burdaki yatırımcılar 😉😉
-

Originally Posted by
adorable35
Hoşgeldiniz siz buralarda iseniz doğru hissededir burdaki yatırımcılar
eyvallah saolasın

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-
-
-
-
-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
ehh en azından bu trendimiz hala yaşıyor yukarı atakları görmek dileği ile

[/IMG]
Sn. EMİRDAĞLI; benim birkaç mesaj önce latife yaparak spek'e tarif ettiğim teknik görüntü tamda buydu :) Bu trende güveniyorum. İyi bir bilanço ile bu trend yukarıya evrilecektir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri