Bir baska gercek; onumuzdeki 15 gunde senet 1Tl nin altina imkan yok inmez; olagan disi piyasa hareketi yasanacak terslikler olmadikca.
GT-I9505 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir baska gercek; onumuzdeki 15 gunde senet 1Tl nin altina imkan yok inmez; olagan disi piyasa hareketi yasanacak terslikler olmadikca.
Arkadaþlar sakin.
Henüz SPK ya bile müracaat edilmedi.
Yönetim kuruluna yetki verilmiþ.
Yönetim kurulu aldýðý yetkiye istinaden SPK ya bedelli sermaye artýrýmý için müracaat edecek.
SPK nýn bilmem hangi hafta yayýnlanan bülteninde sonuç açýklanacak.
Bedelli kabul edilirse, ondan sonra baþlayacak süreç.
Kabul edilmezse, baþka bahara.
Hala daha þöyle iyileþecek böyle coþacak, 1 tl altýna dürtsen inmez diyen var þaþýrýyorum.
Neredeyse 2 senedir uyarýyorum milleti. “Bu þirket batýk, yapmayýn etmeyin paranýza yazýk” diyorum. Yok. Bu fiyat son. Bu sefer kesin dip. Diye diye bir hal oldular.
Tekrar söyleyeyim. Bu þirket BATIK.
Çok deðil 4-5 sayfa geri gitseniz orada bile yazdýðým yazýlar vardýr. Þirketin durumunu açýk açýk yazdým. 6 liralardan beri yazýyorum. Hep kötü ben oldum. Defalarca uyardým millet bir tek küfür etmediði kaldý. Son defa yazýyorum daha da yazmam dedim ama millet inatla alýyor ve kanýyor. Bedelli ile birlikte toplanan o paralarý da nasýl hiç ediyorlar göreceðiz. Hatta o zamana kadar bir de sene sonu gelmiþ olur satamayacaðým diye kandýrdýðý(daha önce yaptýðý gibi) diðer mallarý da satsýn da elinde hisse olan ky bön bön bakar artýk. Eeee napýyo bu þirket diye.
Muhtemelen yine kötüleyecekler çýkacak beni þimdi ama valla þu üç-beþ kuruþunu kaptýranlara acýyorum. Ama en çokta bu ********in elindeki malý size satmalarýna kýzýyorum.
dünkü kap açýklamasýnda 15 gün falan diyorlardý. o süreç iþlemiyor mu þuan?
Bedelli gerceklesecegi gune dek; savaþ cikmazsa, þirket fetö vb. bir iþle iliþkilendirilmezse mumkunu yok 1Tl nin altýna gitmez. Son bilançolarý kap ta yuklu; babamýn þirketi deil; batak falan deil. Kotu idare ediliyor olabilir; baskaca somut-delilli bilgisi olan paylassin, aksi halde suclamalar asilsiz olmaktan oteye gitmez.
Yine de bir dip tahlil-not biralayim: savaþ isone gelebilir; son sirket kapsam guncellemesinde savunma sanayi ile ilgili kapsam genisletme var. Ne olacagini bilmiyorum ama neden bir otokar gibi olmasin, savunma sanayi cok hizli buyutur sirketleri.
Yer Ýmleri