-
Sn.tibet33 bu yorumu benim yorumum için mi yaptınız anlayamadım
-
Hayır spekin hareketlerine
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
takas malum gedik-yatırım finans ikilisi 315 k net alım yapmış muhtemelen yarın aldıklarını geri çakarlar fırsat verirse bende vedalaşırım ufak bir karla gerçi bu gedikle-yatırım finans aldıklarını 10-15 kademe zararınada satarlar bunu çok yapıyorlar genelde

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
grafik günlük logaritmik 3,14 önemli üzerinde kapanışlar yapması çok iyi olur düşen 3,38 i kırarsada her yol roma olur

[/IMG]
Sn.EMİRDAĞLI, Bu grafikte gösterdiğiniz ve bugün 3,38'den geçen ana düşüş trend çizgisi tahmini ne kadar süre sonra 3,14'e denk geliyor?
-

Originally Posted by
boga_ayi
Sn.EMİRDAĞLI, Bu grafikte gösterdiğiniz ve bugün 3,38'den geçen ana düşüş trend çizgisi tahmini ne kadar süre sonra 3,14'e denk geliyor?
75 bar yani 75 işlem günü sonra
3,38 i geçtim 3,14 üzerinde kapanış yapsa helal olsun diyecem emme velakin adamlar nasıl bir eşşoleşşek se artık hep 3,14 altında kapatıyor gedik-yatırım ikilisi istese 315 k alımla tavana soluksuz yapıştırdı ama vurdura vurdura zıplatmadan almışlar bu aldıkları 315 k sert hareketlere gebe ama aşağı ama yukarı

BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

-

Originally Posted by
EMİRDAĞLI
75 bar yani 75 işlem günü sonra
3,38 i geçtim 3,14 üzerinde kapanış yapsa helal olsun diyecem emme velakin adamlar nasıl bir eşşoleşşek se artık hep 3,14 altında kapatıyor gedik-yatırım ikilisi istese 315 k alımla tavana soluksuz yapıştırdı ama vurdura vurdura zıplatmadan almışlar bu aldıkları 315 k sert hareketlere gebe ama aşağı ama yukarı
Yani 15 hafta eder ki bu oldukça uzun bir süre. Kağıt bu seviyeyi daha kısa sürede geçmeli bence. Bugün geçebilirdi dediğiniz gibi.
-
-
Ulenn hakkaten helal olsun be
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri