Teþekkürler Sn.sortac00., þahsen ben ilk defa alýþ tarafýnýn daha çok olduðunu görüyorum. Yalnýz 1 ay önce 3,28 çýkýþýnda ters köþe yapan gedik yine piyasaya çýkmýþ...
Toplantý sonucu geldi. Benim ilk gördüðüm temettü daðýtýmý 21 Haziran Çarþamba günü yapýlacak. Ayrýca Þirket kayýtlý sermaye tavaný 100.000.000 TL'den 150.000.000 TL'ye artýrýlmasý ve kayýtlý sermaye tavaný izin süresinin 2017-2021 yýllarý arasýnda olacak þekilde uzatýlmasý amacýyla þirket esas sözleþmesinin "Sermaye ve Hisse Senetlerinin Nev'i" baþlýklý 6. maddesinin tadiline yönelik; Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlýðýndan alýnan izin doðrultusunda ekli tadil tasarýsýnýn onaya sunulmuþ ve kabul edilmiþ.
Temettü olayýný pek bilmiyorum. Açýklamaya göre temettü sonrasý güncellenen fiyat ile iþlem görmeye Çarþamba günü mi baþlýyor. Temettü ödemesi Cuma günü olduðuna göre en son ne zaman elimizde hisse olmalý?
Son düzenleme : boga_ayi; 19-06-2017 saat: 15:17.
Sn. sortac00, sizin genel kurul sonucuna yorumunuz nedir? Toplantý sonrasý kademeler ne þekilde deðiþti, paylaþmanýz mümkün müdür?
Çok küçük þeylere takýlýyorsunuz asýl takýlmanýz gerekenler baþka.
temettünün 21,06,2017 de ödenecek olmasý çok iyi
%16 temettü verecek kaðýdýn kimse yüzüne bakmýyor ne hallere kaldýk
bugun hacim yüksek hayýrdýr
Yer Ýmleri