Kagidim yok metroya ettigine seviniyorum
Yarin kagidin akibeti olur acaba akguv tecrubeli dostlar ...
Cimere Þikayet edin sayýn küçük yatýrýmcý adamlar resmrn soygun yaptýlar yüzde 17 yükselen bir kaðýt nasýl olurda yüzde 7 eksiyel kapatýr.bizler sustukça daha çokk ezerler ky cýyý
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtasýný tanýmadýðýnýz kaðýda ne diye girersiniz arkadaþlar anlamam ki , yada giriyorsan aðlamayacaksýn eskiler bilir yada grafik açan herkes bilir görür(bari almadan evveliyatta ne yapmýþ diye bir bakýn) o çubuklarý caný sýkýldýkça diken bir hisse ben 3. temettümü aldým borsada en iyi kazandýðým kaðýt bu kaðýt adamlara söverken birazda kendimizde aramalýyýz hep ayný hatalarý yapýyoruz. Yukarda yakalananlar sabretmeyi bilirse elbet o rakamlarý tekrar görür tabi paraya acil ihtiyaç olmazsa, kaðýt 4 yýldýr düþüþ trendinde çýkýþ trendi için bir olay lazým ya patron sektör deðiþtirecek, ya patron þirketi satacak, yada ortak alacak ihale alýyor temettü veriyor diye bu hisseye yatýrým yapýlmaz, anlýk vurgun yapýp kaçýyým dersende böyle yakalanýrýz iþte, maliyeti yukarda olan arkadaþlara allah sabýr versin üzücü bir durum
Yer Ýmleri