4 yýl öncesine döndük
![]()
4 yýl öncesine döndük
![]()
ülkenin geldiði durum....tüm bankalarýn takasý en kafada city arkasýnda deutch.......þirketlerin takasýna bakýyorsun en önde city arkasýnda deutch....bilançolara bakýyorsun çok kazanma hýrsý ile gýrtlaða kadar olan döviz borçlarý....þimdi bide konkardato çýkardýlar...bir þey ödeyecek durumda deðilim diyen kenara çekiliyor...eeee hal böyle olunca adamlar istediði gibi at koþturuyor...kimsenin gö.......yemiyor....sonunda olacak olan donlarýný bile kaybedecekler...etin ne budun ne.....
bugünkü alýmlarýmla ort. 38.50
baþlangýç için almak istediðim toplam lotun yarýsýný tamamladým , kaldý yarýsý
hergün %3 düþerse bir haftada istediðim lotu almýþ olurum
sonra yatarým üzerine ...
Bugün bilanço gelecek diye biliyordum bir kaç sitede 26 Ekim demiþler, anlaþýlan 30una kadar bekleyeceðiz. 1 posta daha geçerler gibi maalesef. YTD.
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTRAK Solo 2018/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 165930032 Yýllýk Deð%:469
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçen yýlýn dönem karý yanlýþ yazýlmýþ.Deðiþim eksi olacaktý.3.çeyrekte 30 milyon civarýnda kar açýkladý.Zarar etmediðine sevinmek gerekir.
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
aslýnda faaliyet gelirleri kýsmýnda elde edilen raakam 2017/9 çok yakýn.....finansal giderler kýsmýnda artýþ fazla,borç ödemesi mi artan anlýyamadým...bilanço analizi yapan bir arkadaþ yorumlarsa iyi olacak....neticede beklenti bitti..geçen þirkete bir protesto yazýsý göndermiþtim...bu gün en nihayet þirket bir açýklamada bulunmuþ.....
Borsa Ýstanbul tarafýndan Þirketimize iletilen 26.10.2018 tarihli yazý ile Þirketimiz paylarý üzerinde gerçekleþen olaðandýþý fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açýklanmamýþ özel bir durumun olup olmadýðý hakkýnda bilgi talep edilmiþtir. Þirketimiz tarafýndan bugün, piyasadaki genel beklentilere paralel seviyede sonuçlar içeren 9 aylýk finansal raporlarýmýz kamuya açýklanmýþ olup, Þirketimiz faaliyetlerine iliþkin olarak özel durum açýklamasý yapýlmasýný gerektirecek önemde kamuya açýklanmamýþ herhangi bir geliþme bulunmamaktadýr
Yer Ýmleri