avrupa borsalarý bugünde aþaðýda.
bir senedir süründüyorsun ALLAH belani versin ttrak batta kurtulalým senden....!ytd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908
hisse yarýþmasýna katýlmanýzý tavsiye ederim arkadaþlar ,baðýmlýlýk yapýyor...
yarýþma kurallarýna uygun hisse tahminlerinizi alalým.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bunca yýldýr borsa da hisse senedi alýr satarým...kimi zaman çok bekler,bazende hemen satarým...çok hisse tanýdým.....endeksle birlikte çýkar endeksle birlikte düþer,bazýlarýda düþüþü fýrsat bilir yükselir,bazýlarý hem düþerken hem çýkarken týnlamaz hedefi vardýr kþar adým ....banvit gibi,bence bu yýlýn hissesi olmuþtur...rus uçaðý ile birlikte dip yapan hisse ruslarla birlikte 10 kat kazandýrmýþtýr...ama inanýn bizimkisi gibi bir hisse ye hiç rastlamadým.......bu ne saðýrlýk yahu.....pahalýysan ver kardeþim bak endeks 109 bin.....vermiyor.....e al o zaman endeks 2 bin artýda o da yok....öküz misali aval aval bakýyor....bir yýl oldu neredeyse ,endeks 40 bin yukarda,bu dallama %15...çözemedim seni kardeþ....
Yer Ýmleri