Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yurt içi yerleþiklerin döviz tevdiat hesaplarýndaki artýþ geçen hafta da devam etti,net artýþ 900 milyon dolar oldu.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
usdtry de fiyatlamayý içerisi belirliyor..buna yerli pala mý diyelim yoksa?
kurdaki 5,50 altý harekette bana kalýrsa, yüklü faiz artýþý dýþýnda iki önemli faktör önemli;
1. rahip ve kaþýkçý sonrasýnda ABD ile düzelmeye baþlayan iliþkiler
2. MB nin voip te açýða satýþa baþlamasý
bunlara bir de Londra swap ayaðýnýn kapatýlmasýný ekleyebiliriz..
Ýyiki soðan iþine girmemiþim þimdi stokçu hain ve ceza yerdim. Yeni Türkiye çok renkli.
Mardin’de bir depoda 30 ton soðan ele geçirildi
Nezir GÜNEÞ/MARDÝN, (DHA)- MARDÝN'de bir depoya düzenlenen baskýnda, 30 ton soðan ele geçirildi. Stok yaptýðý bilerlenen depo sahibi hakkýnda iþlem yapýldý.
Artuklu Belediyesi zabýta ekipleri, dün ihbar üzerine kentteki bir depoya baskýn düzenledi. Baskýnda, stoklandýðý belirlenen 30 ton soðan ele geçirildi. Adý açýklanmayan stokçu hakkýnda yasal iþlem baþlatýldý. Zabýta ekipleri, Mardin Merkez ve Artuklu ilçesi baþta olmak üzere kent genelinde denetimlerin devam edeceðini bildirdi.
FOTOÐRAF
psikolojinizin kaldýramayacaðý pozisyonlar açmayýn...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduðununuz pozisyondur...
Bu baskýnlardan sonra marketlerde, pazarlarda soðanýn fiyatý düþtümü bari ? 5 TL idi en son kilosu...Marketlere bakan var mý fiyat için bugün ?
25 Okkada benim cati arasinda sakli, baskin yaparlarmi acaba?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri