bu geceki sarsýntý.. baþta çomarlar, tüm balýk hafýzalara, 4,08 cilere.. kýrýlgan kelimesinin ekonomiyle yanyana geldiðinde nasýl ciddi bir anlam taþýdýðýný tekrar hatýrlatmýþtýr umarým.
bu geceki sarsýntý.. baþta çomarlar, tüm balýk hafýzalara, 4,08 cilere.. kýrýlgan kelimesinin ekonomiyle yanyana geldiðinde nasýl ciddi bir anlam taþýdýðýný tekrar hatýrlatmýþtýr umarým.
Yenin dolar karþýsýnda 109dan 104 e birden düþmesi, japonya piyasasý açýkken, carrytrade çileri zora soktu, AUD. pound, , TL de keskin düþüþler oldu, stoplar patladý.
Hatalý iþlem matalý iþlem...5.88 i görmüþ bu sabah uzakdoðuda![]()
Yatarken 5.40'tý, kalktým 5.42 olmuþ, uyurken 5.70 görmüþ, enteresan þeyler oluyor. Bugün 5.30 olmayacaðýnýn da bir garantisi yok üstelik. Tekrar 5.70 görsek de þaþýrmayýz. Deðiþik iþler bu iþler. Dün sabah dolarýn 5.20'lere doðru inebileceðini daha yüksek ihtimal gören aracý kurum bülteni bu sabah ne diyecek merak ediyorum. Ancak 5.40 altýnda yukarýdan satayým aþaðýdan alayým oyunlarý gitgide riskli hale geliyor. Bugün hadi döndü de bir gün bir kaçacak tam kaçacak yakalayamayacaðýz sonra. Dün %75 dolara geçtim diyen bir arkadaþ vardý zamanlamasý iyi olmuþ![]()
Þaka maka dolar 6 tl olsa asgari maaþ zammýnýn fazlasýný üretici fiyata koyar.. olan maaþlý kesime olur yine
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dün gece, global piyasada trade ederim diyen tüm baþý büyükleri üzmek için tombulun tombul yumruðunu izledik.
Bloomberght:
"03 Ocak Perþembe 08:21 ASYA PÝYASALARINDA HATALI ÝÞLEMLERLE TL, DOLAR KARÞISINDA %9 DÜÞEREK 5,88'Ý GÖRDÜ"
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün düzgün iþlemler bekliyorum
Yer Ýmleri