-

Originally Posted by
izmirli_hoca
Delinin birinin aklına gelmez inşallah...

Merhaba bu ne demek cok anlayamadım?
-

Originally Posted by
selka
O sebeple bende artık "USD'da 2019 Ocak itibarı ile YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ" OLDU, diyenlerdenim...
Bol kazançlar...
Sn. selka,
Dolar 7 liradan düşerken diğer dolar başlığında 4 liraları beklediğinizi yazıyordunuz, ben sizin yazılarınızı çok beğenirim, bu görüşünüze hiç katılmadım ama size karşı yazmak da istemedim.
(Benim görüşüm ise dolar için dip olarak 5.5 liraydı, o da biraz şaştı).
Şimdi artık sizin de dibi görüp yönü yukarı verdiğinize, yani aynı fikirde olduğumuza çok sevindim.
-

Originally Posted by
vivatrader
Enflasyondan korunmak için çözümü olan var mı?
Dolar alsak 6 aydır düşüyor. Hisse senedinden bile ancak bu kadar zarar edilirdi... Sağlam dediğimiz dolara bak...
TL faizi desen bankalar reelde enflasyonun altında veriyorlar
Eeee hepsini geçtik altın alalım desek o da 6 aydır düşüyor...
Ama 6 ay önce aldığım ürünler sürekli zamlanmaya devam ediyor
Hayatımın hiçbir döneminde paramın değerini korumak için bu denli zorlanmamıştım.
Kar etmeyi zaten geçtik enflasyondan koruyabilsek yeter
Ya o zamlanan ürünlere yatıracaksınız parayı (dikkat, stokçuluk da tehlikeli artık), ya da risk algınıza göre mevduat-borsa-dolar-altın döndürüp enflasyonu geçmeye çalışacaksınız.
Risk istemiyorsanız TÜFE + 2.1 puan getirili yeni tahvil ihraç edecek hazine, ona basın parayı, değerini korumuş olur.
-

Originally Posted by
deniz43
ABD PİYASALARINA RALLİ YAPTIRAN ÇOK ÖNEMLİ BİR HABER(EĞER DOĞRUYSA)
https://www.bloomberg.com/news/artic...rnd=markets-vp
China Offers Path to Eliminate U.S. Trade Imbalance, Sources Say
Çin'in , ABD ile Ticaret Dengesizliğini Ortadan Kaldırma Yolunda Teklif Sunduğu İfade ediliyor
China has offered to go on a six-year buying spree to ramp up imports from the U.S., in a move that would reconfigure the relationship between the world's two largest economies, according to officials familiar with the negotiations, Bloomberg News reports.
By increasing annual goods imports from the U.S. by a combined value of more than $1 trillion, China would seek to reduce its trade surplus -- which last year stood at $323 billion -- to zero by 2024, one of the people said. The officials asked not to be named as the discussions aren't public.
Anlaşırlar anlaşamazlar bilemem, 149 uncu anlaşma haberi piyasalara düşmüş bulunmaktadır..
-
işte bu dengesizliğin resmi, tarifi yok 
akşamın bu vakti, neler artıyor neler azalıyor ortada.
ekonomimiz süper ve bütün borcumuz sanki dolar ile değil gibi bir süper tablo 
-

Originally Posted by
enki
Anlaşırlar anlaşamazlar bilemem, 149 uncu anlaşma haberi piyasalara düşmüş bulunmaktadır..

Originally Posted by
chinawhite

-

Originally Posted by
chinawhite

Dxy 103 den unlu fed faiz arttirirken 88 e gider
Tl 3.8 lerden 7.2 ye cikar
Dxy 88 den 96 ya teperken dolar tl 5.2 ye duser
Kurus cent milim gram bir sakiz parasi kdr alakasi yok fed dxy ile bizim paranin
nasil inancak insanlar acaba buna 
Tarihin en agir en etkili finansal zehiri ; fed faiz arttircak dolar vatanina donecek
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Bu sene gelişmekte olan ülkelere fonların para girişi yapacağı söyleniyordu...Dolar bolluğu olabilir bu sene boyunca...
Fed de 1 kez artırma ihtimali var veriler kotu,1 kez dahi arttırmaya bilir,o zaman benjonun gelişmekte olan ülkelerde isi kötüleşebilir..
y.t.değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri