Sn. forumdaþlar uzun baðlayan mevduatçýlarýn çoðunluðu þubat mart gibi ya da en azýndan seçim öncesine vade dönüþünü denk getirmiþ. mevcut faiz oranlarý mevduatçýyý tatmin etmezken dolarize olma oraný -tabi kýsmen altýna yönelen de olabilir- kesinlikle artacak. Bu talep dolar fiyatýný arttýrabilir mi yada dövizin yüksekten alýnmasýna sebep olabilir mi?
Kapsamlý vergi reformu seçim sonrasý gelecek bu da olumsuz bir hava estirir mi? yatýrýmcý için olumlu olsa seçim öncesi çýkardý diye düþünüyorum.
Bu konuda görüþü olan yardýmcý olursa sevinirim.
Saygýlarýmla.
Görün ülke ne halde...Bi de milletten MÝLYONLUK ev, YÜZBÝNLÝK araba alýn diye kampanya yapýyorlar...
Millet ucuza hýyar, domates, biber, patlýcan sýrasýndayken...ALO, OMO, bakliyatlarý da ekleyelim...
SN.BATMAN;
Saçma sapan bir büyüme sevdasý ile 45 milyonda 55 milyona, oradan 65milyona, ordan 75 derken 82,000,000 olduk.. Bir güruh, bir kalabalýk, bir yýðýntý.. Sýðýrcýk sürüsü gibi insan kalabalýklarý þehirlerde, üst üstte..
Yolda yürümek imkansýz.. Hergün bu memlekette bir adet yumurta yesen 82 milyon yumurta yapar, tavuðun yumurtlamaya g.tü dayanmaz.. Ýnanýn bilmiyorum belki memlekette 50 milyon tavuk yok...
Eþime 2014 yýlýndan beri, eðer bu ülkede bir kriz olursa; bu kriz ne 80 ler dekine benzer ne 94 krizine ne de 2001 krizine demiþtim..
Eþim onu korkuttuðumu ve böyle þeyler konuþmamamý söylemiþti..
Oysa, gerçek budur.. Tanzim satýþa bilmem kaç bin ton patlýcan 1 saatte Ýstanbul'da bitmiþ.. Resmen millet yaðmalamýþ.. O da 1 yada 2 TL pazardan ucuz diye..
Bedavada deðil, parayla...
Dedim ya özellikle Ýstanbul...
Eðer ciddi bir açlýk yada gýda sýkýntýsý yaþanýrsa; hani izlerken ne bilim kurgu ama be dediðimiz amerikan "WALKÝNG DEAD" dizisi var ya;
Ýstanbul'da sokaklar alasýný çevirir, benden demesi....
Allah bu ülkeyi (özellikle Ýstanbulu) büyük bir depremden korusun...
Þu damacana sulara da bir tanzim gelse keþke lýkýr lýkýr kana kana su içsek
Yumurtayi ve içme suyunu unutmuþuz, bebe zicma bezi de cok artmýþtý...
Bu þekilde yaza yaza, halkýn ihtiyaçlarýna en uygun urun gamýný arzedecegiz, insaallah...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri