ITTFH ; 3.71 kapanýþ yapmýþ...
3.43 üzerinde zaten heyecan ve adrenalin var görünüyor...
DÝRENÇ ; 3.73 - 3.92 - 4.06 - 4.17...
DESTEK ; 3.64 - 3.52 - 3.43...
Kapanýþ itibariyle 3.73 altýnda kalmýþ...yakýn ama, üzerine çýkarsa normalde yazdýðýmýz dirençleri deneyerek hedef direnci yapmasý muhtemel görünüyor...
Aþaðýda ; 3.43 önemli destek kýrýlýrsa sýkýntý yaratabilir... Bunun dýþýnda ; 5.72 den baþlayan düzeltme hareketi umarým ; 3.43 de son bulmuþtur...gerçi 3.21 seviyesini test etti...sonradan ; 3.43 üzerine çýkarak hareketli kanala girmiþ... Þimdi ; 4.17 tekrar muhtemel görünürken geçerse ; 4.31 - 4.58 ilk etapta önüne çýkar...Ama gördüðü zirveyi nezaman tekrar test eder derseniz ; 4.90 gibi önemli bir direnç var önünde... Onu geçerse tekrar eski zirveleri zorlayabilir...
Y.T.D
Hocam karsan ve yunsa bakabilirmisiniz tsk
Sayýn Eski_prof,dün iþlerimden dolayý yazdýðým cümlelerde anlatým bozukluðu olmuþ,özürdilerim sizden.Kaldý ki ben grafiklerden anlamýyorum.Siz destek dirençleri yazdýðýnýz ve benim gibi borsadan anlamýyanlara ýþýk olduðunuz için Allah razý olsun sizden-teþekkür ediyorum.
Benim demek istediðim þu idi.Günlük grafiklerde inceleme imkanýnýz olursa belirttiðim 3 hissenin aþaðýlarda ki destek noktalarýný yazmanýz mümkün müydü?Nezaketiniz için teþekkür eder,mutlu hafta sonlarý dilerim.YTD
Rica ederim Hocam en kýsa zamanda yazacaðým..
Hayýrlý günler sizede...
Eski prof hocam,amacým sizin belirttiðiniz tahminsel destek yerlerine zaman içerisinde gelirse becerebildiðimiz kadarý ile gerekeni yapabilmektir.Kendi adýma bu destek yerlerini küçük bir kaðýda yazýp cüzdanýma atýyorum. Allah razý olsun,hayýrlý günler sizede.Selamlar.YTD
ASELS ; 18.67 kapanýþ yaptý. .
Daha önce yazdýðýmýz yorumda, böyle bir hisse neden yükselmez diye sormuþ ve çok daðýk bir sisse olduðunu son halka arzdan sonra özellikle küçük yatýrýmcýnýn elinde çok miktarda olduðunu bunun için tahta yapýcýlarýn hisse üzerinde baský(býktýrma) uyguladýklarýný söylemiþtim... Senet diplerde, yani bukadar yükseliþe en az tepki verenlerden...
Hisse ; 16.37 seviyesinde bir dip oluþturdu...Yani en büyük desteði þimdilik orasý ama bu destek nekadar saðlam...?
18.00 yine önemli desteði kýrýlana kadar... Yani 18.00 altýna sarkarsa yine ; 16.37 gündeme gelir hatta yeni bir dip potansiyeli bile olabilir...Bu yüzden 18.00 üzerinde kalmasý önemli ilk etapta...
DÝRENÇ ; 19.10 - 20.47 - 21.28 - 21.83 - 22.22 - 22.51...
DESTEK ; 18.00 - 17.19 - 16.37
Yukarýda açýklamalar yaptým aþaðýsý için...
Yukarýda ise ; 20.47 yükseliþin devamý için bir iþaret direnci konumunda...Yani saðlam geçilirse biraz daha hareketlenebilir... 22.51 ise kanal direnci yeni bir yükseliþ trendi baþlamasý içinde burasý takip edilecek...geçerse ; 24.55 gündeme gelir o da oldukça önemli bir direnç olacak...
Yani kýsacasý yolun baþýnda... Birazda spek yardýmý gerekiyor...
Y.T.D.
Yer Ýmleri