[QUOTE=esma;5045937]Teşekkür ediyorum esselocan bey elbette vade önemli.HUBVC 18,17 den takibe aldık kısa vade için.YTD
HUBVC 18,45 ten satıldı SİSE yakın takibe alındı.YTD.
[QUOTE=esma;5045937]Teşekkür ediyorum esselocan bey elbette vade önemli.HUBVC 18,17 den takibe aldık kısa vade için.YTD
HUBVC 18,45 ten satıldı SİSE yakın takibe alındı.YTD.
Son düzenleme : esma; 31-12-2020 saat: 13:57.
TUCLK 8.05 üzeri kaldıkça yakın takibimde.YTD:
Tüm arkadaşların ve izleyen izlemeyen formdaşların Yeni yılını kutlar önce sağlık ve mutluluklar,,, Sonrada bol kazançlar dilerim...
MUTLU SENELERE inşallah...
Prof. hocam yorumların için teşekkür ederim. Garanti, Akbank, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası yorumlaman mümkün mü?
İşte tamda bunlarda bahsediyordum...Daha önce yazmıştım geçemezse gidemez dirençlerini...Şimdi yine bakalım...
GARAN ; 10.37 kapanış...
DİRENÇ ; 10.92 geçememiş ama hazır...
ISCTR ; 7.00 kapanış...
DİRENÇ ; 7.77...geçememiş...
AKBNK ; 6.90 kapanış...
DİRENÇ ; 7.93...geçememiş...
HALKB 5.63 kapanış...
DİRENÇ ; 8.10...geçememiş ve malum durum uzak daha...
YKBNK ; 3.09 kapanış...
DİRENÇ ; 3.05...geçmiş...harete geçebilir... Hedef ; 3.70...
VAKBN ; 4.76 kapanış...
DİRENÇ ; 6.62 geçememiş...ve uzak...
AMA !!!
Geçecekler...nezaman onu bilemem ama geçecekler...
Geçene kadar bile nekadar marj var görüyorum...
Birde geçerlerse... Bu da demektirki asıl hareket başlıyacak...
Bunları yazarken pembe tablolar çizmek istediğimden değil lütfen kimse yanlış anlamasın... Ben rakamlarla konuşurum... Olursa olur larla yani....
Bir hisse hep dipte kalırmı...hangi dandik hisse bunlar gibi süründüde bunlar yerden kalkamasın...
Yukarıda yazdığım önemli dirençler Endeks ile paralel dirençler...Endeks geçti...
Yani n.ş.a. Takip...
Y.T.D.
Vay be...
Kovboy flimi gibi...
Ortalıkta çalılar yuvarlanıyor...
Sadece ıslık sesi ve toz duman... Kimsecikler yok...
Hayırlısı diyelim...
Hocam ostim ve thyao hedefleri ne olur dersiniz sıkıștım kaldim bu 2 hissede bakalim daha ne kadar bekliyebilecem
Yer İmleri