Sayýn eski prof iyi aksamlar.asels ve petkm hisselerinin aþaðýlarda ki destek yerlerini rica edebilir miyim?Allah razi olsun,teþekkür ederim.YTD
Sayýn eski prof iyi aksamlar.asels ve petkm hisselerinin aþaðýlarda ki destek yerlerini rica edebilir miyim?Allah razi olsun,teþekkür ederim.YTD
YYapi nasýl hareket eder. Uzun zamandýr 0.25-0.27 bandýnda yön aþaðý mi yukarý mi sizce?
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PETKM ; 3.43 kapattý...
3.38 ilk desteði... Ama sýkýntýlý bölgede görünüyor...
Yükseliþin baþlamasý için öncelikle ;3.72 seviyesinin saðlam geçilip desteklemesi þart... Aksi halde 3.38 dip seviyesi gündemde kalýr hatta yeni dip arayýþlarý sürebilir...
DÝRENÇ ; 3.55 - 3.72 - 3.95...
DESTEK ; 3.38...
ASELS ; 16.90 kapanýþ yaptý...
Bunda da durum ayný... Destekten çok direnç önemli... Çünkü önemli desteðini kýrdý artýk direnç oldu desteði...
18.05 saðlam geçilip desteklenmediði sürece yükseliþ trendi baþlamaz... Hatta yeni dip arayýþlarý gündeme gelebilir....
DÝRENÇ ; 17.23 - 18.05 - 19.15 - 20.52
DESTEK ; 16.82 - 16.41...
Her iki hissede dipte...ama dibin dibini yaparmý endekse ve gündeme baðlý birazda...
Bol kazançlar...
Y.T.D.
YYAPI ; 0.26 kapanýþ yaptý..
Uzun süredir yatay seyrediyor...
0.21 önemli desteði ve üzerinde þuan...
DÝRENÇ ; 0.26 - 0.29 - 0.31- 0.32 - 0.34...
DESTEK ; 0.24 - 0.26...
Fiyat düþük olunca her kademe direnç -destek konumunda...Hareketin hýzlanmasý için 0.34 direncinin saðlam geçilmesi þart...
Y.T.D.
Sayýn eski prof;günaydýn.Yeni gördüm düþüncelerinizi.Çok teþekkür ediyorum.Saðolasýnýz.YTD
Sayýn Eski_prof EREGL bakabilirmisiniz?Baþlýðýnýzda geçmiþe baktým 7.65 önemli demiþsiniz.Alým geldkçe isteyene veriyorlar,son deðerlendirmenizi rica ediyorum.Bol ve hayrlý kazançlar..
EREGL ; 6.25 kapanýþ yaptý ilk seans...
Þimdide ; 6.46 önemli diyorum... Altýnda kaldýðý sürece vermeye devam edebilirler...
DÝRENÇ ; 6.46 - 6.85 - 7.34 - 7.63
DESTEK ; 6.16 - 5.87...
6.46 nýn altýnda olduðu sürece alçalan kanaldan kurtulamaz... Yýllýk dip seviyesini test etme potansiyeli devam edilebilir...
Yükseliþ için önemli direnci takip... Ýkinci ve yükseliþ devamý için önemli ikinci direncide; 7.34 takip...
Y.T.D.
Yer Ýmleri