-
Hocam PETKM yorumlar mısınız? 3.50 TL maliyetle bekliyorum.
-

Originally Posted by
maf79
Hocam PETKM yorumlar mısınız? 3.50 TL maliyetle bekliyorum.
PETKM ; 4.37 den işlem görüyor... Daha önce de yazmıştım ve uzun vade elinde tutan ciddi getiri sağlar...
Şimdilik teknik olarak ; 4.62 seviyesini bekliyor hareketlenmek için...
DİRENÇ ; 4.40 - 4.53 - 4.62...
DESTEK ; 4.23 - 3.96...
Yukarıda ; 4,62 işaret fişeği olabilir... Sağlam veya çabuk geçerse hareket hızlanabilir ve hedef direnci ; 5.61 olur...
Uzun vade de ise normalde 10.56 - 13.20 tepe noktaları... Çok iyimser olmak istemem... O yüzden normalde diyorum...
Y.T.D.
-
[QUOTE=Eski_prof;4820908]

Originally Posted by
esselocan
IEYHO ; 0.95 kapanış...
DİRENÇ ; 0.95 - 0.98...
DESTEK ; 0.95 - 0.91 - 0.85...
Yukarıda ; 0.98 kanal direnci... Burayı geçmeden yeni yükseliş trendi başlamaz... Geçer desteklerse ; 1.11 kanalına girer...
Daha öncede ; 1.11 görmüş zaten.. Ancak orayı geçerse hızlanabilir...
Ama açıkladığınız temel analizi önemli olabilir ve tekniği hızlandırabilir...
Adem takibindemi veya görüşün vamı...
Y.T.D.
Tebrikler esselocan...
-
[QUOTE=Eski_prof;4822878]

Originally Posted by
Eski_prof
Tebrikler esselocan...
Teşekkür ederim, sayın Eski-Prof hocam. Hisse ile ilgili yabancılar ky den mal çalmaya çalışıyorlar. Alt kademe al 2-3 kademe üstten sat. 0,94 ten 1,04 e iyi taşıdılar. Bakalım sürekliliği ne kadar olacak. Bahsettiğiniz 1.11 üstü umarım dolu dizgin gider. Bebek hissem. ...
Ytd.
-
[QUOTE=Eski_prof;4822878]

Originally Posted by
Eski_prof
Tebrikler esselocan...
Sayın Eski-Prof hocam rica etsem müsait olduğunuzda #crdfa isimli hisseye analiz ve Yorum yapar mısınız? Ukrayna da banka satın aldılar, Ukrayna resmî makamlardan gerekli izinler bekleniyor. Sizin düşünceniz nedir? YTD
-

Originally Posted by
Eski_prof
PETKM ; 4.37 den işlem görüyor... Daha önce de yazmıştım ve uzun vade elinde tutan ciddi getiri sağlar...
Şimdilik teknik olarak ; 4.62 seviyesini bekliyor hareketlenmek için...
DİRENÇ ; 4.40 - 4.53 - 4.62...
DESTEK ; 4.23 - 3.96...
Yukarıda ; 4,62 işaret fişeği olabilir... Sağlam veya çabuk geçerse hareket hızlanabilir ve hedef direnci ; 5.61 olur...
Uzun vade de ise normalde 10.56 - 13.20 tepe noktaları... Çok iyimser olmak istemem... O yüzden normalde diyorum...
Y.T.D.
Sağol hocam
-
Hocam POLHO'yu yorumlar mısınız?Selamlar.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
[QUOTE=esselocan;4822930]

Originally Posted by
Eski_prof
Sayın Eski-Prof hocam rica etsem müsait olduğunuzda #crdfa isimli hisseye analiz ve Yorum yapar mısınız? Ukrayna da banka satın aldılar, Ukrayna resmî makamlardan gerekli izinler bekleniyor. Sizin düşünceniz nedir? YTD
Tebrikler güzel temel analizlerde bulunuyorsunuz...
Bugün fırsatım olsaydı 5.04 direncine dikkat çekecektim...4.86 lardaydı ozaman... Yazamadım ama kapanış 5.03 oldu...
DİRENÇ ; 5.04 kanal...
DESTEK ; 4.87 - 4.65...
Yukarıda ; 5.04 önemli geçer desteklerse ; hedef direnci ; 5.62 olur ilk etapta ve yapabilir...
DİRENÇ ; 5.04 - 5.17 - 5.43 - 5.62...
Böyle güzel temel analizleri bekliyoruz...
Y.T.D.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri