-
Hocam yunsa ve doca bakabilirmidiniz hangisi daha guclu ve hizlı hareket edebiir
-

Originally Posted by
Eski_prof
Adem çorbayı içtik bugün yine...;))
Hocam afiyet olsun...CIMSA olmadı ama Kfein sanki hazırlıklara başladı. Temennim o ki iyi olucak inş
))
-
Hocam Ostim tekrar bakabilirmisiniz rica etsem ...
-

Originally Posted by
Nabız
Hocam yunsa ve doca bakabilirmidiniz hangisi daha guclu ve hizlı hareket edebiir
YUNSA ; 13.75 kapanış...
DİRENÇ ; 14.17...
DESTEK ; 13.70 - 13.08 - 12.54...
Yukarıda ; 14.17 sağlam geçilip desteklenirse tutulabilir... Hedef direnci ; 15.81 olur ve hareketlenebilir... Ama ; 14.17 önemli...
14.54 - 15.26 - 15.81...
DOCO ; 321.50 kapanış...
DİRENÇ ; 327.50 - 341.00 - 350.75 - 358.00...
DESTEK ; 306.90 - 281.50...
Yukarıda ; 358.00 kanal direnci sağlam geçilirse tutulabilir geçilmediği sürece yükseliş trendi başlamaz... O yüzden önemli...Sağlam geçer desteklerse ; hedef direnci ; 435.00 olur ve yapabilir...
Yani bu diğerine göre daha hantal durmakla beraber dediğimiz önemli direnci geçerse diğerinden daha çok gitme potansiyeli olabilir...
YUNSA nın da bir okadar düşme potansiyeli olmakla beraber daha hareketli kanallarda geziyor...
Ama normalde...
Normak olmayan ne diye sorarsanız onu bende bilmiyorum...
)
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Adem13
Hocam afiyet olsun...CIMSA olmadı ama Kfein sanki hazırlıklara başladı. Temennim o ki iyi olucak inş

))
Eyvallah... Ben pek rahat durmam...destek direnç araları çorba molası veririm...
Ama büyük yükselişleride kaçurmamaya çalışırım...Yani ziyafeti...
)
-

Originally Posted by
Eski_prof
Eyvallah... Ben pek rahat durmam...destek direnç araları çorba molası veririm...
Ama büyük yükselişleride kaçurmamaya çalışırım...Yani ziyafeti...

)
Siz kaçırmazsınız ,ufak ufak TIRTIKLAMAYI seversiniz.
)) Kfein 18.000 kapanışlar sanırım önemli... hacimde de artışlar var. Ne dersiniz sevgili Prof ...
-

Originally Posted by
Adem13
Hocam Ostim tekrar bakabilirmisiniz rica etsem ...
OSTIM ; 3.79 tavan kapattı...
Şimdi; önemli direnci 4.00... Tavan etkisiyle burası geçilebilir... Yarınki tavanıda 4.16...seri devam ederse ; 4.20 - 5.00 - 5.25 takip edilecek...
Destek; 3.63...
İzleyelim duruma göre devamını yazarız...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Adem13
Siz kaçırmazsınız ,ufak ufak
TIRTIKLAMAYI seversiniz. 
)) Kfein 18.000 kapanışlar sanırım önemli... hacimde de artışlar var. Ne dersiniz sevgili Prof ...
Aynen ;))
Evet ; 18.00 üzerinde kalması önemli ilk etapta...
Ama 19.50 takip edelim sağlam geçilirse tutulabilir... Çorba var yani...
18.00 - 18.86 - 19.50...
Hedef ; 21.75 olur ve hareketlenebilir...
Y.T.D.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri