-

Originally Posted by
avsallar1972
Hocam iyi aksamlar
Maalt. Gsdho. ve Tknsa hisselerine bakabilir misiniz
Hocam gsdho bende bekliyorum 2,65 üzerinde daha iyi olacak inş. Sabır eden selameti görecek.
-

Originally Posted by
Eski_prof
PRZMA ; 7.72 tavan kapattı...
Yukarıda dirençleri vermişiz ve 7.53 geçilirse ;8.66 gündeme gelir demişiz ve gelmiş...
Şimdi ; 8.03 - 8.39 - 8.66...
DESTEK ; 7.53...
Yukarıda ; 8.66 muhtemel görünüyor... Orayıda sağlam geçer desteklerse ; 9.79 kanalına girer... Girerse devamına bakarız...
Y.T.D.
Hocam beklemeye devam. Nerden dönerse oradan satarız. Ytd.
-
Sayın Eski-Prof hocam, bebek hissem #ieyho adım adım ilerliyor, bugün tavan yaptı. Eş zamanlı Size sorduğum #crdfa bugün tavan bu hisse de güzel ilerliyor. Ytd.
-

Originally Posted by
esselocan
Hocam beklemeye devam. Nerden dönerse oradan satarız. Ytd.
Tebrikler... Gerçekten çok isabetli paylaşımda bulundunuz...Bekliyoruz artık...inceleriz bir ara ikisinide
Bol kazançlar...
-

Originally Posted by
esselocan
Sayın Eski-Prof hocam, bebek hissem #ieyho adım adım ilerliyor, bugün tavan yaptı. Eş zamanlı Size sorduğum #crdfa bugün tavan bu hisse de güzel ilerliyor. Ytd.
Bunlardan bahsettim bende...
Aynen devam...
-
Selam hocam
nthol
pegyo
egser
ostım
yyapı
hakkındakı analızlerınız ve fıkırlerınız nedır.1 haftadır bu kagıtlardayım
-

Originally Posted by
batalla16
Hocam merhaba iyi akşamlar. İyisinizdir umarım. Birde rica etsem müsait olduğunuzda aselsan bakabilir misiniz?
ASELS ; 18.18 kapanış...
Aselsan = Çeyrek altın....
Yani öyle dememin sebebi malum herkes bilir ki yatırımcı hissesi al sakla gibi...Bugün yoldan geçen herhangi birini tutun borsa ile ilgileniyormusunuz diye sorun hayır ama Aselsanım var biraz der...der yani
Bu şu demek bilen bilmeyen çok kişide vardır...
Bunu kötü anlamda söylemiyorum tabiki... Tam bir yatırım kağıdı...Agresif borsacılar pek ilgilenmez zamanı gelene kadar...Şimdi ;
DİRENÇ ; 18.49...
DESTEK ; 18.02 - 17.40 - 16.53 - 15.22...
Yukarıda ; 18.49 kanal direnci sağlam geçilip desteklenmediği sürece yeni yükseliş trendi başlamaz...
Geçerse ; 19.14 - 20.30 - 21.13 - 21.75...
Bu kanal normalde hantal... Ama ; 21.75 sağlam geçilip desteklenirse tutulabilir biraz daha hareketlenebilir hedef direnci ; 25.00 olur...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
ASELS ; 18.18 kapanış...
Aselsan = Çeyrek altın....
Yani öyle dememin sebebi malum herkes bilir ki yatırımcı hissesi al sakla gibi...Bugün yoldan geçen herhangi birini tutun borsa ile ilgileniyormusunuz diye sorun hayır ama Aselsanım var biraz der...der yani
Bu şu demek bilen bilmeyen çok kişide vardır...
Bunu kötü anlamda söylemiyorum tabiki... Tam bir yatırım kağıdı...Agresif borsacılar pek ilgilenmez zamanı gelene kadar...Şimdi ;
DİRENÇ ; 18.49...
DESTEK ; 18.02 - 17.40 - 16.53 - 15.22...
Yukarıda ; 18.49 kanal direnci sağlam geçilip desteklenmediği sürece yeni yükseliş trendi başlamaz...
Geçerse ; 19.14 - 20.30 - 21.13 - 21.75...
Bu kanal normalde hantal... Ama ; 21.75 sağlam geçilip desteklenirse tutulabilir biraz daha hareketlenebilir hedef direnci ; 25.00 olur...
Y.T.D.
Sayın hocam açıklamalarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim. İyi geceler
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri