Originally Posted by
Eski_prof
Günaydýn...
ENDEKS ; 1189.29 kapanýþ yaptý...
Benim uzun zamandýr iþaret ettiðim direnç seviyesi (1184.50) direncin 4.79 puan üzerinden kapattý...Tabiki bu verdiðimiz direnci geçti hedef direce gidecek anlamýna gelmez... Ama umarým devam eder...
Enerji ve petrol hisselerinin hareketlenmesi ile güzel bir kapanýþ yaptýk...Cumartesi günü açýklanacak olan rezerv müjdesi beklentiler doðrultusunda veya üzerinde olursa öncelikle bu hisseler ve dolayýsý ile sanayi hatta birbirini tetikleyen diðer hisselerede yani kýsacasý genele yayýlmasý sonucunda Endeksi yukarý taþýyarak hedef direnç (1230.00) gündeme gelebilir... Bu arada ara dirençler vs vs...benim için önemli deðil... Ben 123.00 direncini çok önemsiyorum geçilmesi ve desteklemesi durumunda, tabi buna yeni müjdeli haberlerinde temel destek vermesiyle Ralli (yani virüs ile ilgili güzel geliþmeler Doðu Akdeniz de yeni keþif ve diplomatik baþarýlar) baþlamasý muhtemel olabilir...
Ama bunlar iyi dileklerim ve iyimserliðim...Kimse bu olacak diye düþünüp pozisyon açmasýn...Dünya ve dolayýsýyla Türkiye her türlü iyi veya kötü geliþmelere açýk durumda...
Birde klasik þunu unutmayalým Borsada beklentiler satýn alýnýr Gerçekler satýlýr...
Ben rakamlarý ve gündemi takip ederek ikisinin uyuþmasý durumunda yatýrýmýma devam edeceðim...
Hedef ; 1230.00 direncinin geçilmesi ve desteklenmesi...
Hayýrlýsý diyelim...
Herkese bol kazanclar...
Y.T.D.
Yer Ýmleri