-

Originally Posted by
esma
Estağfurullah hocom.Bizimkisi acemi çaylak bakış açısı. Bilgi ve tecrübeye sahip olan herkese karşı boynumuz kıldan ince. Ben yazdıklarımı Siz kıymetli hocaların bilgi süzgecinize sunuyorum. Çelik Çomak hocamızın ve sizlerin bilgi ve tecrubelerinize inanıyor ve güveniyorum. Az bilgiyle bir iddia sahibi olanlardan değiliz. Haddimizi biliriz. Bazen ortam neselensin sıkıcı olmasın diye bir üslup kullanıyoruz ama nerde duracagimizi biliyoruz.Bizler için kullandığıniz iltifat sizin gönlümüzün güzelliğinden gelen bir değerlendirme .Teşekkür ediyorum hocam. Saygılar sunuyorum. Cümleten hayırlı akşamlar. ...
Teşekkür ederim esma hanım...
Yazdığımdan umarım yanlış anlam çıkarmamışsınızdır...
Sizin yorum ve paylaşımlarınızı hem beğeniyorum hemde ben ve birçok kişi faydalanıyoruz...
Neşe katıyorsunuz, gözlerimiz yazılarınızı arıyor...
Daha öncede söyledim çok iyi bir analizci olacağınızı...
Biz bize öğretenlere fikir verebiliyoruz şuada hatta sağolsun danışıyorlar...Yeri geldiğinde bizde sana danışacağız...
Güzel çalışmalarınıza ve paylaşımlarınıza devam...
Yarın yoklama var geç kalmayın...
Sizede hayırlı akşamlar...
-

Originally Posted by
Eski_prof
Teşekkür ederim esma hanım...
Yazdığımdan umarım yanlış anlam çıkarmamışsınızdır...
Sizin yorum ve paylaşımlarınızı hem beğeniyorum hemde ben ve birçok kişi faydalanıyoruz...
Neşe katıyorsunuz, gözlerimiz yazılarınızı arıyor...
Daha öncede söyledim çok iyi bir analizci olacağınızı...
Biz bize öğretenlere fikir verebiliyoruz şuada hatta sağolsun danışıyorlar...Yeri geldiğinde bizde sana danışacağız...
Güzel çalışmalarınıza ve paylaşımlarınıza devam...
Yarın yoklama var geç kalmayın...
Sizede hayırlı akşamlar...
Tabiki yanlış anlamadım. Diğer dostların bizi tanımaları açısında yazdım. Kimin Hoca kimin çırak olduğunu bilinmesinde fayda var.
-

Originally Posted by
esma
Tabiki yanlış anlamadım. Diğer dostların bizi tanımaları açısında yazdım. Kimin Hoca kimin çırak olduğunu bilinmesinde fayda var.
Bizde hoca değiliz...
Tüm arkadaşların bilgi ve yorumlar birbirinden değerli...
Bunu bir gelenek gibi düşünün... Bilgisi olup paylaşan herkes hoca diye nitelendiriliyor Esma hocam...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri