Sayýn Prof Gsdho 2,39 ne büyük bir direnmiþ kaç zamandýr aþamadý gitti, neredeyse endeks 1100 den beridir çýk çýk göðe merdiven yaptý, napnazlý bu hisse aþamadý þu sayýyý. Pehhhh. Neyse ytd.
Sayýn Prof Gsdho 2,39 ne büyük bir direnmiþ kaç zamandýr aþamadý gitti, neredeyse endeks 1100 den beridir çýk çýk göðe merdiven yaptý, napnazlý bu hisse aþamadý þu sayýyý. Pehhhh. Neyse ytd.
Tknsa ya en son 11,33 ü aþarsa yükseliþ trendi demiþsiniz, bugün 2. Tavan ve 11,03 — tavanda 5 milyon alýcýyla sanýrým Pazartesi de tavan yapacak. Ama yine de ytd
[QUOTE=esma;4963944]Cümleten hayýrlý akþamlar.Bendeki sermaye speklerin öðle yemeðini karþýlamaz dostlar.Ama bu küçük sermayeyide onlara vermemek için çaba sarfediyorum.Þu an için ben galip geldim ama haftaya ne olur onu Rabbim bilir.Endeks sel olarak tarif edersek yaðmurlu havada selin vuracaðý yerlerde durmamak gerektiðinide bilmeliyiz.Her anýnýz guzel geçsin inþaAllah..[/QUOTE]
Amin hepimizin inþallah...
THYAO ; 11.93 kapanýþ...
11.88 seviyesini gördü...
Yukarýda da; 12.22 seviyesini gördü...
Daha önce 12.35 önemli direnç demiþtim..Tabi ben rahat dururmuyum esma haným misali...oradan kar satýþý yaptým... Zaten 12.36 dan döndü...Adem beyin dediði gibi... Nokta atýþý yaptým...
Y.T.D.
THYAO ; 11.93 kapanýþ... Destekleri ve dirençleri yukarýda yazmýþtým...
Ben normalde satýþ yapmazdým ama þu dönem çok kritik... Dünya da salgýn daha kötüye gidiyor... Ülkemizde de durum ayný... Ama herzamanki gibi,kural ayný...Alýrken kazanmak þart, bu da nedir þiþmiþ yükselmiþ bir hisse yerine,birde endeks þiþmiþse...Düþmüþ sürünen hisseyi almak herzaman kazandýrýr...Birde buu hisse saðlam batýklardansa...Yine bir kural bir hisse iyi haberde satýþa kötü haberde alýþa hazýrlýk yapar...Neyse uzatmyalým yeni arkadaþlar için bu açýklamakarý yaptým...
Dirençleri zaten biliyoruz...
DESTEK ; 11.86 - 11.65 - 11.36 - 11.12 - 10.19
Ben sýrasý ile her destekden yerine koymaya baþlarým...Hatta baþladým...
Yanlýz þunu tekrar etmek istiyorum ; Borsada artýk ucuz hisse yok Güzel gündem var...
Herzaman dibin dibi de vardýr...Uzun vadeli düþünelim böyle hisseleri çünkü önümüzdeki günlerin ne getirip ne götüreceði maalesef belli deðil...
Y.T.D.
Yer Ýmleri