GOLTS ; 30.18 kapanýþ...
Önemli kanal direnci ; 30.16 demiþtik daha önce... Bir týk üzerinde kapattý... Þimdi burayý desteklemesi önemli...
DÝRENÇ ; 30.94 - 32.48 - 33.64...
DESTEK ; 31.16 - 29.16 - 27.84 - 26.68...
Aþaðýda ; 30.16 üzerinde kalmasý önemli... Tutunduðu sürece ; 33.64 gündemde kalýr ve yapabilir... Tutunamazsa bir alt kanala düþer ve destekleri deneyebilir... 33.64 geçilirse ; 37.12 kanalýna girer... Girerse ara dirençleri yazarýz...
Y.T.D.
ENDEKS ; 1328.73 kapanýþ yaptý...
En yüksek ; 1351.65 seviyesini görerek tarihi rekor seviyesini gördü...Bizim önemli direncimiz ; 1366.65
Seviyesine; 15 puan kaldý..Þimdi yine önemli desteðimiz ; 1312.00 önemini koruyor... Kaçtýr denedi ama kýrýlmadý...Umarým yarýn da saðlamlýðýný gösterir ve üzerinde kapanýþ yapar...Kýrarsa kýsada ; 1288.50 desteði gündeme gelebilir... Ama hepsinden önemlisi ; 1230.00 ana desteðimiz ve çok büyük aksilikler olmadýktan sonra kýrmasý veya görmesi zor diye düþünüyorum...
Endeksin son bir aylýk performansýna baktýðýmýzda hem iþlem hem fiyat hemde yabancý alýmlarý hiçde gözardý edilecek gibi deðil...Bu da yukarý hareket için umut verici görünüyor... Ama en saðlýklý yükseliþ sindirerek olan yükseliþdir...Yani yine diyorum çok büyük küresel veya içsel sorunlar çýkmadýðý sürece çok sert düzeltme geleceðini düþünüyorum... Tabiki n.þ.a...
Bu düzeltmeler olsa dahi sektörel ve gündeme uygun hatta herþeye raðmen ucuz kalmýþ hisseler takip edilmeli... Yani yine beklentileri satýn almalýyýz...
Endeksin durumuna göre diðer destekleri ve dirençleri yazmaya devam edeceðiz kýsmet olursa...
Herkese iyi bir hafta ve bol kazançlar diliyorum...
Y.T.D.
Hocam IHEVA hissesini inceleyebilir misiniz?
1.87 kapanýþ yapmýþ...
Daha önce de yazmýþtým ozaman da ayný yerden kapatmýþtý... 1.91 ile 1.93 arasýnda gezip durdu...Yani önemli dediðimiz direnç önemini göstermiþ...
Yukarýda yazdýðým orta uzun vade geçerli... Erken yapar veya geçerse hatýrlatýn yeni seviyeleri yazalým...
Y.T.D.
Endeks için pozitif uyumsuz deniliyor, sabah güzel açar inþ.
Yer Ýmleri