-

Originally Posted by
Eski_prof
Günaydın arkadaşlar...
Günaydın hocam.
-

Originally Posted by
esselocan
Teknosa yine tavan ytd
tavan dedikçe içim yanıyor.size bereket getirsin kardeşim.
-
Yabancı alışlarda AFYON ve ARDYZ bir miktar artış olmuş.OZKGY de ise daha güzel alışlar olmuş.
-

Originally Posted by
esma
tavan dedikçe içim yanıyor.size bereket getirsin kardeşim.
Sizi teknsa da alım tarafındaydınız sanmıştım. Yabancı yüklü alıyor demiştiniz, fikir edindiğim arkadaşların analizine göre sabreden 12-15 TL yi görecek demiştim. Şükür 12 TL de yanılmadım/yanılmadık. Nakit olsa da şimdi fırsat değerlendirsem. Bir çok güzel hisse hep yüzde 4-5 düştü. Neyse hayırlısı olsun.
Yazdıklarımın hepsi kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
Üstad klgyo inceler misin? destek ve dirençleri dikkat etmemiz gereken fiyatları
-

Originally Posted by
hakan4554
Üstad klgyo inceler misin? destek ve dirençleri dikkat etmemiz gereken fiyatları
KLGYO ; 2.53 işlem görüyor...
2.53 - 50 desteği önemli ilk etapta...
DİRENÇ ; 2.66 - 2.76...
Yukarıda yeni bir yükseliş trendi başlaması için ; 2.76 kanal direncinin üzerinde kalması şart...
Aşağıda ; 2.50 kırılırsa bir alt kanala düşer...
2.50 - 2.42 - 2.30...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
esselocan
Sizi teknsa da alım tarafındaydınız sanmıştım. Yabancı yüklü alıyor demiştiniz, fikir edindiğim arkadaşların analizine göre sabreden 12-15 TL yi görecek demiştim. Şükür 12 TL de yanılmadım/yanılmadık. Nakit olsa da şimdi fırsat değerlendirsem. Bir çok güzel hisse hep yüzde 4-5 düştü. Neyse hayırlısı olsun.
Yazdıklarımın hepsi kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Hayırlı olsun kardeşim...
Yeri geldiğinde Nakitte olmak,,,Borsa düşerken daha çok kazanmak demektir... Y.T.D.
-
Selamlar, çok güzel ve seviyeli bir paylaşım grubu, arada yazılarınızı takip ediyorum, tebrik ederim. Kötü endekse rağmen güne iyi başlayan Algyo ve Tektu için düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Teşekkürler..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri