Günaydýn arkadaþlar...
Hepiniz yok yazýldýnýz...
merhaba.........
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Gunaydin..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam günaydýn bereketli olsun günümüz
ENDEKS ; 1332.## iþlem görüyor...
Önemli ve beklentili direncimiz ; 1366.00 beklemede...Peki varmý beklenti...? Var...!
En büyük beklenti en baþýndan olduðu gibi þimdide pandemi...Daha doðrusu pandeminin sonlanmasý yada en aza inmesi...Artýk bu sýr deðil ve tüm dünyada olduðu gibi bizde de bu satýn alýnýyor...
Piyasalar için bundan daha iyi bir beklenti olabilirmi...
Þuanda yok...Peki ne yapacaðýz...?
Ben sesli düþünüyorum kendi düþüncemdir yanlýþ olabilir...; Pandemiden kötü etkilenen ve yerlerde sürünen saðlam batýklar ve dolayýsýyla etkilenen ucuz kalmýþlar hareketlenir... Pandemiden olumlu etkilenen ve primlenen hisselerden çýkýþlar olabilir...çünkü sonuçta adam spek de olsa onunda parasý sýnýrlý ve elindeki primlileri bir þekilde satýp diðerlerine girmeyi planlýyacaktýr...Yani onunda ekstra parasý yoktur..
Ýþin özü önümüzde bekleti var...Hemde savaþ kazanmýþ bir ülkenin zaferi gibi bir beklenti...Bundan iyi faydalanmak gerekir...
Bir daha yani ; Borsa ralli yapacaksa biz ky lar daha önceki gibi bunu sadece izleyerek ve hatta bu rallide para kaybederek izlemeyelim...
Ama bu yazdýklarým yine söylüyorum sadece benim kendi düþüncem mikrofonu açýk unutmuþum herkes duymuþ gibi...Kendi fikir ve düþüncelerlerinizde de mikrofonu açýk býrakýn isterseniz...
Ve yine (çok kullandým) hepsi ; N.Þ.A...
Y.T.D. Kesinlikle deðildir...
Yer Ýmleri