-

Originally Posted by
atmaca124
vakfın bakabilirmisiniz hocam .rica etsem .iyi gecelerin olsun
VAKFN ; 4.18 kapanış...
DİRENÇ ; 4.35 - 4.49 - 4.68...
DESTEK ; 4.16 - 4.01 - 3.90...
Aşağıda iki önemli destek var...4.16 üzerinde kalırsa yeni bir yükseliş dalgası başlar kırılır ve altında kalırsa ; 3.90 desteği önemli olur...
Desteklerin üzerinde kaldığı sürecede ; 4.49 hedefine doğru hareketlenebilir...
Y.T.D.
-
-

Originally Posted by
esselocan
Sayın hocam teşekkür ederim. Benlik bir durum yok. Ben ky bu işleri öğrenmeye çalışıyorum. Yanılabilirim.
Her şey için yine de ytd. Saygılar ve iyi geceler.
Sayın Esselocan bey çok mütevazi davaranıyorsunuz. Bence Prof hocamdan sonra geliyorsunuz artık...çalışmalar gayet güzel ,tesbitler çok fena ...devam Esselocan bey ..aynen devam ...
-
Ankara’nın “Ostim”den Günaydınlar....
-

Originally Posted by
esselocan
En son 3,86 ve 4,24 direnç leri var diye hatırlıyorum. Sermaye artışıyla ilgili rapor yayınlanmış. Bunun dışında yeni bir konu yok. Saygılar .
Ytd
Çok teşekkür ederim üstadım
-

Originally Posted by
Adem13
Sayın Esselocan bey çok mütevazi davaranıyorsunuz. Bence Prof hocamdan sonra geliyorsunuz artık...çalışmalar gayet güzel ,tesbitler çok fena ...devam Esselocan bey ..aynen devam ...
Sayın Adem bey, çok teşekkür ederim. Bildiklerimi paylaşıyorum, araştırıyorum, herkes yapabilir. Sayın Eski-Prof hoca liderimiz zaten, verdiği nokta atışı rakamlar harika.
Sizi biliyoruz söylemeye gerek yok 10 üzerinden 9,5
Saygılar
-

Originally Posted by
hanedan1969
Çok teşekkür ederim üstadım
Estağfirullah, demeyin öyle. Ben basit küçük bir yatırımcıyım.
Ytd
-
Hepinize bereketli bir gün dilerim. Sn Adem şu ostimi bir itelemek mi lazım ne dersiniz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri