Estaðfurullah...
Teþekkür ederim... Hepimizden inþallah
Sizlerde þimdiye kadar çok güzel paylaþýmlar yaptýnýz...
Bundan sonrada ayný þekilde bekliyoruz
Ama þunu herkesin iyi bilmesi gerekir ki...Her söylediðimiz veya her analizimiz gerçekleþecek diye bir þey yok... Çünkü çizgilerin ötesinde bir çizgi (spek) vardýr herzaman... Zaten hepimiz uyarýyoruz ytd. diye...
Hani iyi bir aþçý der ya, kendi yemediðim yemeði baþkasýna yedirmem diye...
Bizde yorumladýðýmýz hisseleri almasak iyi demiyorumz zaten...
Y.T.D.
Birkez daha yazmýþtým ; Ben en çok,en çok kar açýklayan hisselerden zarar ettim zamanýnda(uzun yýllar önce)...
Ýþte bekleni gerçek kuralý...
DEVA ; 23.78 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 24.34 - 25.20...
DESTEK ; 23.16 - 22.58...
Daha önce de ; 25.20 direncini vermiþtim yaptý ve geçti...Destek olarak çalýþmadý... Þimdi iki destekte önemli... Özellikle ; 22.58...
Yukarýda ; 25.20 kanal direncini tekrar geçmesi þart...Umarým geçer, geçer desteklerse ; 27.80 kanalýna girer tekrar...
Yani dediðim gibi temel olarak kar açýklamýþ ama baþka bir beklenti bekliyor artýk...
Y.T.D.
Ýyi akþamlar Bayadýr takip ediyordum yazmak istedim. Acaba mümkünse adese deðerlendirebilir misiniz?
ALKIM ; 13.97 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 13.97 - 14.82 - 15.42 - 15.88...
DESTEK ; 13.97 - 13.50...
Yukarýda ; dirençler normalde saðlam olmakla beraber ; 15.88 kanal direnci saðlam geçilirse ve desteklerse ; 18.26 kanalýna girer... Bu kanal biraz daha hareketli olabilir... Girerse ara dirençleri yazarýz...
Öncelikle yukarýdaki ara ve kanal direnci takip...
Y.T.D.
Bizim borsa sizin dediðiniz gibi iþliyor. Ona yapacak bir þey yok.
Bu arada 25 leri iki kere geçti 26 larý gördü ama her seferinde saðlam bastýlar. Orada ufak trade yaptým.
Karlýlýðýný artýrarak yola devam edeceðini düþündüðüm için tutmaya devam.
Teknik seviyeleri ile ilgili verdiðiniz bilgiler için teþekkürler, iyi akþamlar.
"politikada hiçbir þey kazayla olmaz. olmuþsa, öyle planlanmýþtýr."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri