-

Originally Posted by
esselocan
Daha geçenlerde elimde vardı sattım. Ancak tekrar alım düşünebilecek bir hisse. En son 16,45 i görmüştü tekrar toparlıyor 15 üstü iyi.
Ytd
? CEMTS için mi
-

Originally Posted by
Eski_prof
Dün yazmıştım kaçmış sanırım...

))
Hayır BEYAZ için analiz istemiştim sayın hocam yanlış anlaşıldım sanırım. Doğru dün flap a baktınız notumu aldım, kardeşi olan beyaz isimli şirketi de rica etsem.
-

Originally Posted by
esma
? CEMTS için mi
Doğrudur. Egeen inin emekleme dönemi gibi bir hisse. İlerde çok iyi olacak diye düşünüyorum. Hele ki TOGG a parça temini yaparsa ufff tadı pek güzel olur. Ama tabi hepsi için ytd
-
BEYAZ ; 10.02 kapanış...
DİRENÇ ; 10.08 - 10.56 - 10.92...
DESTEK ; 9.66...
Aşağıda ; 9.66 önemli kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
Yukarıda ; 10.92 kanal direnci sağlam geçilirse tutulabilir Hedef direnci ; 12.18 olur ve hareketlenebilir... 11.20 - 11.76 - 12.18 ilk etapta takip edilecek...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
esselocan
Hayır BEYAZ için analiz istemiştim sayın hocam yanlış anlaşıldım sanırım. Doğru dün flap a baktınız notumu aldım, kardeşi olan beyaz isimli şirketi de rica etsem.
Hızlı okudum ondandır... ;))
-

Originally Posted by
Eski_prof
Hızlı okudum ondandır... ;))
Çok çok teşekkür ederim sayın Prof hocam. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için.
-

Originally Posted by
esselocan
Doğrudur. Egeen inin emekleme dönemi gibi bir hisse. İlerde çok iyi olacak diye düşünüyorum. Hele ki TOGG a parça temini yaparsa ufff tadı pek güzel olur. Ama tabi hepsi için ytd
İşte böyle temel özellikli hisseleri teknik olarak incelemeye gerek yok aslında...Böyle hisseler al- sat lık değil, al- yat lık hisselerdir...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
İşte böyle temel özellikli hisseleri teknik olarak incelemeye gerek yok aslında...Böyle hisseler al- sat lık değil, al- yat lık hisselerdir...
Y.T.D.
Bu minvalde TOGG a parça temini konusunda PARSAN da öngördüğüm adaylar arasında sivriliyor. Ancak tabi ki hepsi için ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri