Ýkinizede teþekkür ediyorum .Rabbim sizden razý olsun...
Ýkinizede teþekkür ediyorum .Rabbim sizden razý olsun...
OZKGY, USAK, TRGYO, AKENR, MAKTK pay piyasalarýndaki iþlemlerle ilgili 6 kiþi hakkýnda önleyici tedbirler uygulanacak
Bunlara dikkat etmek lazým.
Hepsi için ytd.
ECZYT son saatte iyi atak yaptý.Elden çýkardým.EGGUB kapanýþý iyi yaptý CEMTS VE IPEKE üzdü bizi.Haftaya daha iyi olacaklar inþaAllah... Cümleten hayýrlý akþamlar ve huzurlu ve saðlýk bir hafta sonu diliyorum...
S.A tüm arkadaþlara sayýn prof üstad ege gübre jant ve Ardyz için yorumunuzu bekliyorum. Cevap yazarsanýz sevinirim.herkese iyi akþamlar hayýrlý hafta sonlarý dilerin.
Deðerli hocam selamlar. ARDYZ için teknik olarak nasýl görünüyor ve düzeltme olursa hangi seviyeleri görebilir? .Bu þirketin en büyük hikayesi agresif büyümedir.Yeni LOGO diyebilirim. Evet piyasa çarpanlari biraz yüksek ama gelecek yýl cirodaki artýþ ikiyüz milyon üzerinde bir beklenti ve kardaki hýzlý yükseliþ bu seviyeleri normalleþtirecektir.
Ayriyeten TCELL ve NETAÞ ýda unutmayalým. Gelecek yýl için notumuzu alalým. EGGUB haftaya daha iyi olabilir. ECZYT cuma sattým ama yeniden almak için takipte olacaðým. Size zahmet kýsada destek seviyeleri rica ediyorum. Teþekkürler hocam.
Yani hepsini kýsa süre önce yazmýþtým...
Tekrar tekrar yazýnca tekrar oluyor... En azýndan yazdýklarýmý bulup üzerinde soru sorsanýz banada kolay olur...ilerleyen saatlerde son kapaýþlara göre tekrar bakarýz...
Y.T.D.
Yer Ýmleri