Sayýn Eski-Prof hocam son uzun yazýnýzý ve diðer hisse bazýndaki yazýlarýnýzý okudum. ZAMAN, EMEK, ÝLGÝ, fedakarlýðýnýza caný gönülden teþekkür, tebrik ve takdir ediyorum. Allah cc size gönlünüzdekileri versin ve onlarý size hayýrlý eylesin.
Sayýn Eski-Prof hocam son uzun yazýnýzý ve diðer hisse bazýndaki yazýlarýnýzý okudum. ZAMAN, EMEK, ÝLGÝ, fedakarlýðýnýza caný gönülden teþekkür, tebrik ve takdir ediyorum. Allah cc size gönlünüzdekileri versin ve onlarý size hayýrlý eylesin.
Yine bir alýntý: (son on gündür yabancý takasý artanlar, KRDMA, YKBNK, KRDMB, MAVÝ... )
Ytd
Hocam deðerli yorumlarýnýz için teþekkür ederim Bimas Smart ve Krvgd bakabilir misiniz
Pandeminin etkisinin azaldýðý, aþý haberlerinin etkisinin zirve yaptýðý ve aþýlamanýn ülkelere yayýlacaðý önümüzdeki 6 ay boyunca göz önünde bulundurulmasý gereken bazý hissseler, orta-uzun vadede yüz güldürebilir, bunlar; thyao, pgsus, clebi ve tavhl hisseleridir.
Hepsi için kesinlikle ytd.
Türk Hava Yollarý (THY) Teknik A.Þ. Türkiye’nin ilk yerli ve milli sunucu ve modemini üretti. THY Basýn Müþavirliðinden yapýlan açýklamaya göre, uçaklarda; medya içeriklerinin (film, müzik, video, gazete, dergi, magazin vb.) depolanmasýna, anlýk internet eriþimine ve istendiðinde içeriklerin yolcular ile paylaþýlmasýna imkan sunuyor.
Geçenlerde thyao nun havayolu kargo iþini baþlattýðýný söylemiþtik.
... Daha önce Türkiye’nin yerli ve milli ilk uçak koltuðu ve uçak galleyini üretmiþtik. Bugün de ilk yerli ve milli modem ve sunucusunu üretmenin gururunu yaþýyoruz." .....
Sadece bilgi amaçlýdýr. Kesinlikle ytd
Teþekkür ederim arkadaþlar...
Sizlerde saðolun...
ISFIN ; 3.86 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 3.78 - 3.98 - 4.13 - 4.23...
DESTEK ; 3.49...
Aþaðýda ; 3.49 önemli kanal desteði... Kýrmasa iyi olurlardan bir destek... Üzerinde kaldýðý sürece ; yukarýda yazdýðým dirençleri deneyebilir hatta ; 4.23 kanal direncini yapabilir... Kýsada yapar veya hýzlý geçerse ; 4.38 - 4.98 takip edilecek... Buralarda geçilirse devamýný yazarýz...
Y.T.D.
BIMAS ; 72.50 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 74.34 - 75.90...
DESTEK ; 72.25 - 69.40 - 65.04...
Sýkýntýlý kanaldan çýkmak üzere...
Yukarýda ; 75.90 kanal direnci hantal kanaldan kurtulma anlamýna gelir... Saðlam geçer desteklerse ; 92.15 hedef direnci olur ve hareketlenebilir hatta yapabilir... Ama, 75.90 ýsrarla takip... Geçemediði sürece yatayda kalabilir...
Olurda sektör etkisi ile kanal direnci saðlam veya hýzlý geçilirse ; 94.40 - 101.20 hedef dirençleri takip edilir...Devamýný yazarýz...
Y.T.D.
Yer Ýmleri