-
Adem bey ve esma hanımın dikkatine
(“
Bilgi ve teknoloji cağında en çok gelişme gösterecek sektör : yazilim/yapay zeka ,
Bu nedenle 10 yılda yazılım hisselerinin bazıları 50 ile 100 kat büyüme gösterebilir.
#logo , #ardyz kurumsal ve profesyonel
#kfein holding formatında )
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
(21.nci yüzyıl bilim ve teknoloji çok hızlı gelişecek. Öyleki kapsam ve içerik olarak muazzam ilerleme olacak. #yatirim orta ve uzun vade 3 ile 10 yıl vade için
1.no yazılım sektör.,
2.nolu sektör tarim/gıda,
3.nolu sektör asi/ilaç.)
Yine alıntıdır.
-
Admin beni gruptan atmaz inş.
-

Originally Posted by
Eski_prof
PEKGY ; 2.73 kapanış yapmış... 2.72 direnciydi şimdi destek olursa ; 2.75 yine direnç...geçerse ; 2.90 - 3.00 izlenecek...Takibe değermi bence temel veya sektörel harekete ayak uydurursa dirençler takip... Keskin söylemlerden kaçındığımız için karar sizin...
ALCTL ; 27.70 kapanış...
28.00 önemli ilk etapta... Geçerse 29.32 - 30.32 dirençleri var önünde...
30.32 geçilmesi daha önemli...
Sektörel harekete uyarsa takip...
Y.T.D.
Allah sizden razı olsun değerli hocam.
-

Originally Posted by
esselocan
Adem bey ve esma hanımın dikkatine
(“
Bilgi ve teknoloji cağında en çok gelişme gösterecek sektör : yazilim/yapay zeka ,
Bu nedenle 10 yılda yazılım hisselerinin bazıları 50 ile 100 kat büyüme gösterebilir.
#logo , #ardyz kurumsal ve profesyonel
#kfein holding formatında )
Geridede yazmıştım yeni logo ARDYZ dir diye.Gelecek yıl ciro tahmini 200 mio tl üzerinde olağınıda yazdım.Fırsatı kaçıranlardanız.Ama takipte tutmak gerekiyor.teknik olarak soğuması gerekiyor.NETAS ı da asla unutmamak gerekir.
-

Originally Posted by
Adem13
Günaydınlar
Sizlerede gunaydın dostlar..
-

Originally Posted by
esma
Geridede yazmıştım yeni logo ARDYZ dir diye.Gelecek yıl ciro tahmini 200 mio tl üzerinde olağınıda yazdım.Fırsatı kaçıranlardanız.Ama takipte tutmak gerekiyor.teknik olarak soğuması gerekiyor.NETAS ı da asla unutmamak gerekir.
Denemelik az bi netas aldım. Bakalım bu hafta ne yapacak, Cuma’ya kadar izlerim.
Ytd
-
ECZYT hedefime geldi şimdilik takip dışı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri