esselocan bey ne dersin ADESE için...
esselocan bey ne dersin ADESE için...
SEKFK ; 6.20 tavan kapattý...
Tavan olduðu için akþama býraktým...
Tavan yapmadan önce sorulsaydý 6.22 geçilmeden yükseliþ trendi baþlamaz derdim...Hala diyorum ama tavan kapattý herhalde geçer ve inþallah tavan serisi devam eder...
DÝRENÇ ; 6.22 - 6.75 - 7.10 - 7.36 - 7.55...
DESTEK ; 6.09 - 5.92 - 5.68 - 5.33 - 4.88...
Uzun uzun yazdým çünkü uzun...
Yarýnki tavaný ; 6.82...
Tavan devam etmezse bile 6.22 üzerinde kalýrsa bulunduðu kanalda ; 7.55 kanal direncini yapmak isteyecektir... Tavan veya deðil, olurda ; 7.55 saðlam geçilip desteklenirse ; 7.81 - 8.29 takip edilecek..
Y.T.D.
1494,97 kapanýþ...
Yukarýda yazdýðým yorum hala geçerli olmakla beraber ; önümüzde iki adet direnç var...
Birincisi ; 1405.70...
Ýkincisi ve en önemlisi ; 1435.00...
En önemli diyorum çünkü esas oðlan bu direnç...
Sayýn Eski Prof hocam, verdiðiniz nokta atýlý yine yerini buldu 1405,7 geldi. Tebrikler...
Saðol kardeþim...
Kanal direnci ; 1435.00 saðlam geçilirse devamýný yazarýz...Ama saðlam geçilip desteklenirse ve en az bir kaç seans hacimli üzerinde kalýrsa düþük kalan lokomotif hisseler takip edilecek onlar onaylarsa yükseliþi ozaman film baþlar... Onay dirençlerini ogün gelsin yazarým...
Ama Gündem yine önemini koruyor...
Y.T.D.
Hocam trgyo yavrusu adese için kýsaca dediðiniz gibi gider diye düþünüyorum. Adese yi 2018 de 15 TL olarak görmüþtük. Þimdi yine endekse uyarak ralliye çýkar inþ.
Teknosa ise düþen trent bitti diye umuyorum. Artýk son 10 gün satýþlarýn artmasý stoklarýn hedef ve hedefüstüne çýkmasý için duacýyým. 17,52 kanal üstünde yeni kanala girer ve üstten giren biz ky için karlý hale gelmesi lazým. Daha detaylý gece bakalým. Baþka bir konu olursa yazalým. Sonuçta o da bir SA aðanýn eli tutulmaz... bize de yüz güldürür...
Kesinlikle ytd.
Umut dolu mesajlarýnýz için teþekkür ederim sayýn esselocan ve eski prof, umuyorum ki herkes sahip olduðu hissede güzel meblaðlar kazanýr, bu platformdan öðrenilecek çok þey var, emekleriniz için tekrardan teþekkürlerimi sunarým.
TKNSA (h)(1s)(log) Haftalýk grafikte fincan kulp hedefi yaklaþýk 25.28 olabilir. 1 saatlik grafikte ise alçalan takoz yukarý yönlü kýrýlmýþ formasyon bozulmaz ise muhtemel hedefi 16.18 olabilir.
Düþeni kýrdý ve tutundu . Macd yukarý kesti, Parabolik sar fiyatý aþaðý kesti , hacim artýþý var . Güzel günler görülebilir . YTD
1.Hedef 13.05
2.Hedef 16.17
3.Hedef 19.29
Alýntýlar böyle, þahsi fikrim 11,90 üstünde tutunursa devamý gelecek. Hacý bey 3 kez satýþ yapmýþ kendine 3 mly luk saat almýþ dalga geçer gibi, olumsuz hava yapsa da benim için fark etmez.
Tknsa kendi markasý olan PREO yu 35 ülke pazarýna sunarak satýþ yapmaya çalýþacak. Önümüzdeki 2021 1Ç çok önemli . Yýlsonu 4Ç bilanço gelsin. Bakalým bir.
Sonrasýnda ise hissede HSBC ve AK yatýrým ve diðerleri alýmda devam edecek mi?
Hayýrlýsý.
Tüm yazdýklarým için kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri