Bu arada tanýdýðým ve elinde KARSN bulunan beþ arkadaþý aradým hayýrlý olsun demek için... Biri deðil ikisi deðil beþide ben sattým tavan yaptý dedi...kural yine bozulmadý...Çok ilginç diyeceðimde demiyorum çünkü tedadüf deðil...
Bu arada tanýdýðým ve elinde KARSN bulunan beþ arkadaþý aradým hayýrlý olsun demek için... Biri deðil ikisi deðil beþide ben sattým tavan yaptý dedi...kural yine bozulmadý...Çok ilginç diyeceðimde demiyorum çünkü tedadüf deðil...
Hocam selamlar, Afyon yorumu alabilir miyim? Emeðinize saðlýk.
Kozala iliþkin bilmediðim bir durum var. Dava süreciyle ilgili mi? Yoksa sermaye artýþý mi yapýlacak?Son aylarda Yabancýlar haberleri var ve bir oyun kurdular .Tavan kapattýðýna göre yarýnda bir izlemek gerekiyor. Teknik olarak hocamýzdan bir analiz rica ediyorum.
AFYON ; 5.51 kapanýþ yaptý...
Bugün en yüksek kaçý gördü bilin bakalým...???
5.56 takipki...Aylardýr yazdýðým dirençten döndü ve bir iki týk altýnda kapanýþ yaptý... Þimdi yine; 5.56 kanal direncinin saðlam geçilip desteklemesi þart ve takip...
Geçer desteklerse ; 6.00 takip edilecek...
5.81 - 6.00 - 6.26 - 6.56 - 6.78...
Yani ; 5.56 üzerinde trend deðiþir..
Kademe kademe verdiðimiz seviyeleri geçtikçe yazmaya devam ederiz...
Y.T.D.
Hocam Bugünkü yükseliþten sonra IHLGM hakkýndaki yorumunuz nedir?
IHLGM ; 1.34 kapanýþ yaptý...
Yapmasý gerekeni yaptý bugün... Tamda önemli dirençten döndü 1.36...
DÝRENÇ ; 1.36 - 1.41- 1.45...
DESTEK ; 1.28 - 1.24...
Aþaðýda ; 1.24 önemli desteði...
Yukarýda ; öncelikle 1.36 daha sonra ki en önemlisi ; 1.45 kanal direncini saðlam geçmesi ve desteklemesi þart... Saðlam geçer desteklerse ; 1.67 hedef direnci olur ve yapabilir...
Y.T.D.
Yer Ýmleri