INDES ; 20.02 kapanýþ yaptý... Yeni yazmýþtým...
20.22 den döndü...þimdilik yukarýda yazdýðým seviyeler ve hedef takip...
Ben pek þunu alýn veya bunu alýn deme taraftarý deðilim belki biliyorsunuzdur...Zaten sizde hangisini alayým diye sormamýþsýnýz...
Þimdi teknik olarak görünüyorki POLHO daha diplerde görünüyor INDES e göre ama teknik olarak ve n.þ.a...
Temel olarak araþtýrmaya ihtiyaç duyar...
POLHO ; 3.89 kapanýþ yaptý...
DÝRENÇ ; 4.10 - 4.29 - 4.43...
DESTEK ; 3.85 - 3.74 - 3.59...
Aþaðýda ; 3.85 önemli kanal desteði... Üzerinde kaldýðý sürece tutulabilir ve 4.43 kanal direncini deneyebilir ilk etapta...
INDES teknik olarak primli görünüyor... Ama neye göre o da çok önemli..
Temel olarak araþtýralým...
Mesela JANTS...
364.80 tavan kapattý... Ama ; 140.00 veya 175.00 seviyelerde sorulduðunda teknik olarak pahalý denmiþti...
Çünkü 35.## lerden geldi on ayda buraya... Teknik olarak pahalý yani...Demek ki teknik bazý hisseler için bitebiliyor...Ýþte tamda bittiði yerden temel analiz devreye giriyor... Bu yüzden taþýyacaðýnýz vade ve hedefinize göre önce teknik sonra temel analizi iyi yapalým..
Ara dirençleri yazmadan temeline sýðýnarak önce ; 420.00 sonra ; 490.00 sýrada...
Hayýrlýsý olur inþallah...
Y.T.D.
Hayýrlý seneler. Usak, cemts, parsn, papil öne alýnan hisseler. Elimde olanlara gelince ( petkm, isyat, tknsa, Brksn, afyon, mipaz, rheag, usak ve ilk kalýným KARTN )
Sayýn Prof alýntýladýðým bir yazý var umarým faydasý olur:
https://www.alternatifyatirim.com.tr...-21-59-1040436
Burada bahsediyor. Yatýrýmcýyý koruma amacý güdülmüþ.
Ytd
Sayýn üstadým yine döktürüyorsunuz. Çok tþk ederim. Hakkýný helal et.Kal saðlýcakla iyi ki varsýnýz
Ayrýca takip listemizde bulunanlardan netas da 30 Lu rakamlara doðru týrmanýyor. Ýlk hedefi 40 TL civarý ve ikinci hedef olarak 52 TL veriliyor. Orta vade takipte üzmez. Temele bakmadan bu bilgileri verelim.
Ytd
Yeni yýlýmýzýn ilk tavanýnda Adem13 beyi tebrik ediyorum. Devamýný diliyorum. Alýþtýk artýk.
😊
Yer Ýmleri