PETUN ; 22.90 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 23.14 - 24.29 - 25.16...
DESTEK ; 22.56 - 21.82 - 20.82...
Aþaðýda ; 22.56 önemli kanal desteði... Üzerinde kaldýðý sürece ; 25.16 direncini zorlayabilir...
Y.T.D.
11-12 TL fiyatlardan bu yana doðru hektas hissesi çok dillendirilmeye baþlandý. Sermaye artýrarak 1 mly çýkmasý da hissede cazibe yaptý. Önümüzdeki 3-5 yýla kadar her yýl %35-40 prim vermesi bekleniyor. Hele ki topraksýz örtü altýnda tarým diyerek yýlda 3-4 parti üretim yapýlacaðý ve ihracat rekorlarý kýracaðý belirtiliyor. Þu an ki fiyatý 22,16 TL . 2021 yýlý için hedef fiyat 40 TL.
Olur mu? Neden olmasýn. 12 TL den 22 ye çýkan 40 TL yi görmez mi?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Elinde hekts olanlar bu konuda ne düþünüyor paylaþýrsa sevinirim.
Teþekkür ederim. Ýyiyim. Siz de iyisinizdir umarým. Ky olarak yükselen pistte (Bist te) ayaðýmýn kaymamasý için çabalýyorum. Beklentimi karþýlamayan usak, tknsa var, sizdeki ostim gibi. Endeks rekor yaparken bunlar yerinde sayýyor.
Yine de nasip. Burdan çok bilgi paylaþýyoruz ama elimizdekileri çýkaramadýk.
Sayýn Adem bey sizde var mý yeni bir yýldýz adayý, biraz da biz baksak, izlesek. Belki bize de gülümser kör salih 🙂
OZGYO ; 2.31 kapanýþ...
DÝRENÇ ; 2.34 - 2.42...
DESTEK ; 2.24 - 2.10...
Aþaðýda ; destekler önemli özellikle ; 2.10 desteði kýrýlmasa iyi olur... Üzerinde kaldýðý sürece ; 2.42 gündemde kalýr... Burayý da saðlam geçer desteklerse ; 2.73 kanalý takip edilecek... Geçerse devamýný yazarýz...
Y.T.D.
Yer Ýmleri