-
KLMSN ile KRVTS karıştı gibi geldi bana.
-
Hayırlı pazarlar, bu hafta ostim, mipaz, isgyo öne aldığım hisseler. Elimde yok ancak izlemeye değer diyorum. Bakalım göreceğiz. Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
Er yada geç kazanan kişi, kazanabileceğini önceden düşünen kişidir. Arnold Parmer.
-

Originally Posted by
esma
CEMTS ve PARSN harekletli...ytd.
PARSN ; 25.80 kapanış...
DİRENÇ ; 25.80 - 26.55 - 28.32 - 29.60 - 30.54...
DESTEK ; 25.80 - 24.78 - 23.36...
Duruma göre güzel görünüyor... Şöyle ; öncelikle ; 25.80 destek - direnç konumunda... Ama özellikle ; 26.55 direnci sağlam geçilirse ve üzerinde kalır veya kalacağı sinyali verirse tutulabilir... Önemliler önemli... Hedef direnci ; 30.54 seviyesini zorlayabilir... Burayıda geçerse ; 31.86 devamı için gösterge kabul edilebilir... Takip...
Y.T.D.
-
Kolay gelsin sn.profesör.
-

Originally Posted by
Adem13
Sayın Prof IDGYO 3 tavan NETAŞ Bugün tavan ,performans 2021 iyi gibi Hocam nedensiniz

)))
Süper derim Adem bey... Yine farkınızı gösterdiniz..
Tebrikler... Netaş için ; 28.84 demiştik yanılmıyorsam... Şimdi ; 29.50 tavan kapattı...
Yaklaşı on yıldır yatırımcısını üzüyor ve bekletiyordu...umarım sabretmişlerdir...Çünkü biliyorsunuz böyle tavanların ardından ben sattım uçtu lafını çok duyarız...genelde de ky çoğunluğu satınca tavana başlar özellikle NETAŞ...
Şimdi ; 30.14 - 31.10 takibimizde olacak...
Yarınki tavanı ; 32.44... Olurda seri devam ederse zaten verdiğimiz direnci geçmiş olacak...ozaman ; 32.44 - 34.00 - 35.15 takip edilecek...
Yarınki tavanı tamda önemli direnci...bakmak lazım...
35.15 üzerinde ; 39.20 hedef direnci olur ve hareketlenebilir... Takip.
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Dandanakan
Kolay gelsin sn.profesör.
Estağfurullah... Sadece prof önünde nokta olmadığı için sadece prof yani sadece simge... Profösör olamadık malesef
))
Yine teşekkür ederim...
-

Originally Posted by
esma
ASUZU 19.68 gitti CEMTS,PARSN,PAPIL,CEMTS,IPEKE ve KERVTdevam.Az lotla yeni takibime giren KLMSN ve MAKTK la yola devam.Yakın stoplalarla takip ediyorum.YTD.
MAKTK ; 3.16 kapanış...
DİRENÇ ; 3.20 - 3.36 - 3.48...
DESTEK ; 3.12 - 3.02 - 2.88...
Aşağıda ; 3.12 önemli kanal desteği... Kırmadığı sürece tutulabilir ve yukarıda verdiğimiz dirençleri deneyebilir... Özellikle ; Hedefi ; 3.48 olur... Burayı geçerse muhtemelen sizde olmaz zaten...
))
Bakarız...
Y.T.D.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri