-

Originally Posted by
Eski_prof
Estağfurullah... Sadece prof önünde nokta olmadığı için sadece prof yani sadece simge... Profösör olamadık malesef

))
Yine teşekkür ederim...
Benim gözümde insanlara yol gösterip faydası dokunan profesör'dür.
-

Originally Posted by
esselocan
HEKTS ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi demiştim geçen akşam? Kimse den tık yok. Demek ki bu hisseden alan olmamış. Neyse önemi yok. Herkese kolay gelsin.
Ytd .
Görmemişiz esselocan bey... Tebrikler yine size...
HEKTS ; 24.36 tavan kapattı...
Tavan kapatan hisselerin öncelikle temelinin araştırılmasını önemsiyorum... Bu da zaten sizin işiniz...
)) sizden alalım tavan yapmasının altında neler yatıyor...
DİRENÇ ; 24.54 - 25.76 - 26.68...
DESTEK ; 23.92 önemli kanal desteği...
Sanki daha önce yazmıştım...seviyeleri hatırlar gibiyim... Yinede üşendim geçmişi aramaya
))
Tavan devam ederse yarınki tavanı ; 26.78...direncimize yakın... Tavan yaparsa yine ; öncelikle temel veriler sonrada ; 29.44 takip edilecek...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Dandanakan
Benim gözümde insanlara yol gösterip faydası dokunan profesör'dür.

Eyvallah...
Sağolasın...
-
Sn prof....
Odas yorumunuz nedir....
-

Originally Posted by
Eski_prof
PARSN ; 24.20 kapanış...
DİRENÇ ; 23.37 - 24.78 - 25.80 - 26.55...
DESTEK ; 22.57 kanal desteği artık...
Yukarıda ; 26.55 sağlam geçilip desteklenirse ; 30.54 kanalına girer ve hareketlenebilir hatta yapabilir...
Y.T.D.
Demişiz daha önce... Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
ICBCT ; 6.50 kapanış...
DİRENÇ ; 6.63 - 6.83...
DESTEK ; 6.37 - 6.00...
Borsada böyledir büyük küçük aynıdır...Aynı zengin ile fakir gibi... Öldülermi iki metre kefen iki metre toprak...
Biz ne altın hisseler gördük beş para etmedi...ne tenekeler gördük gücümüz yetmedi..
O yüzden üzülmeyin normaldir..
Teknik olarak da ; bulunduğu kanal biraz hantal... Temel olarak da Banka!!!...
Yukarıda ; 6.83 sağlam geçilip desteklenirse ; 7.85 kanalına girer ve hareketlenebilir hatta yapabilir ilk etapta... Çıksın o kanaldan hala ilgileniyor olursanız hatırlatın devamını yazalım...
Y.T.D.

Originally Posted by
kaptan555
Sayin Eski_prof, ICBCT islem hacmini ikiye katlayarak 7.10 Dan kapandi. Yorum/degerlendirmelerinizi Rica etsem.
Tesekkurler...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ICBCT ; 7.10 kapanış...
7.85 kanalına girer demişiz... Girmiş...
DİRENÇ ; 7.28 - 7.61 - 7.85...
DESTEK ; 6.83...Önemli...
Aşağıda ; 6.83 desteği önemli ve üzerinde kaldığı sürece verdiğim dirençleri deneyebilir...
Yukarıda ; 7.85 direnci sağlam geçilirse yeni trend başlar... 8.88 kanalına girer... Girerse ara dirençleri yazarız... Şimdilik yukarıda yazdığım seviyeler takip...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
azaz
Sn prof....
Odas yorumunuz nedir....
ODAS ; 3.97 kapanış...
DİRENÇ ; 3.99...
DESTEK ; 3.85 - 3.67 - 3.58...
Yukarıda ; 3.99 kanal direnci sağlam geçilirse trend değişir...
4.04 - 4.25 - 4.40 takip edilecek...
Y.T.D.
-

Originally Posted by
Eski_prof
Süper derim Adem bey... Yine farkınızı gösterdiniz..
Tebrikler... Netaş için ; 28.84 demiştik yanılmıyorsam... Şimdi ; 29.50 tavan kapattı...
Yaklaşı on yıldır yatırımcısını üzüyor ve bekletiyordu...umarım sabretmişlerdir...Çünkü biliyorsunuz böyle tavanların ardından ben sattım uçtu lafını çok duyarız...genelde de ky çoğunluğu satınca tavana başlar özellikle NETAŞ...
Şimdi ; 30.14 - 31.10 takibimizde olacak...
Yarınki tavanı ; 32.44... Olurda seri devam ederse zaten verdiğimiz direnci geçmiş olacak...ozaman ; 32.44 - 34.00 - 35.15 takip edilecek...
Yarınki tavanı tamda önemli direnci...bakmak lazım...
35.15 üzerinde ; 39.20 hedef direnci olur ve hareketlenebilir... Takip.
Y.T.D.
Teşekkür ediyorum Hocam.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri