Herkese bol kazançlý bir diliyorum. Çok uzatmadan derdimi anlatmak isterim. Burada yeni olduðumu söylemiþtim. Ayný zamanda borsada da yeni ve bilinçsiz bir kiþiyim. Öðrenmek için okuyor ve dinliyorum. Ancak henüz alfabeyi öðreniyor gibiyim. Bu süreçte forumda bir süredir takip ettiðim ve güven veren isimlerin önerilerini ve takip ettiði listeleri takip ederek kazanmaya çalýþýyorum. Tabi ki tamamen kendi insiyatifim dahilinde. Uyguladýðým bu metodu güçlendirmek için ne yapmalýyým. vakit ayýrýp cevap vereceklere þimdiden teþekkür ederim.
Öncelikle paranýz yatýrým için ayrýlmýþ, bütçenizden soyutlanmýþ olmasý gerekiyor. Bu parayý yok kabul ederek al-sat yapmalýsýnýz. Vadenizi ve yatýrým þeklinizi kendiniz seçmelisiniz.kýsa 3 ay -orta 6-8 ay -uzun 12-15 ay. Borsa aleminde son 3-5 yýlda üstadlar, hüstadlar, hocalar türedi aldý baþýný gitti. Hisse alýrken kazandýrýr, alttan almak tabirini duymuþsunuzdur, giriþ yeri çok önemlidir. Hisse alýrken teknik analiz, temel analiz, takas analizi, gündem, iç ve dýþ politika, bir miktar da saðdan soldan duyum dediðimiz farazi haberler duyarýz, iþte tüm bunlarý karma yaparak bir yol bulmalýsýnýz. Panik iþlem hataya sebep olur ve zarar ettirir.
Benim küçük yatýrýmcý olarak bildiklerim bunlar. Eklemek isteyen olursa yazabilir.
Ancaaaak yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
VKGYO 3.76 la takibe aldým.YTD.
Yer Ýmleri