-

Originally Posted by
esselocan
Günlükte çorbayla yetinmeyi bilen birisinin , yemek elden gidiyor. Ama neyse hanımlar zaten hep diyet yapar, fazla yemek yemezler.
Ytd
Kısa vadeli işlem yaptıklarımda kısa hedefler koyuyorum.19.0 akşamdan emir girmiştim bu seviye fibo % 38 di stopta yakın stop koyuyorum.Endeksin durumu malum heran düzeltmelere girebilir endişeside var.Aç gözlü olmamak gerekiyor.Orta vedeli hisselerde farlı strateji uyguluyorum.Öğreneceğiz kardeşim başka yolu yok.Kaybettiklerimizi geri alacağız.Pes etmek yok.Çok çalışacağız ki başarı gelsin.
-

Originally Posted by
esma
Kısa vadeli işlem yaptıklarımda kısa hedefler koyuyorum.19.0 akşamdan emir girmiştim bu seviye fibo % 38 di stopta yakın stop koyuyorum.Endeksin durumu malum heran düzeltmelere girebilir endişeside var.Aç gözlü olmamak gerekiyor.Orta vedeli hisselerde farlı strateji uyguluyorum.Öğreneceğiz kardeşim başka yolu yok.Kaybettiklerimizi geri alacağız.Pes etmek yok.Çok çalışacağız ki başarı gelsin.
Benden iyi olduğunuzu söyleyebilirim. Bazen al-satlarınız baş döndürüyor.
Ytd
-

Originally Posted by
ceteris
Merhabalar bir süredir sizleri ilgiyle takip ediyorum ,vkfyo ilr ilgili görşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sanki bir hareketlenme yapacak gibi..YTD.
Yabancı girişi varsa hareket her zaman olur.
Ama yine de ytd
-
Tesekkur ederim.Saygılarımla...
-

Originally Posted by
ceteris
Merhabalar bir süredir sizleri ilgiyle takip ediyorum ,vkfyo ilr ilgili görşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Sanki bir hareketlenme yapacak gibi..YTD.
Alta 7.49 üste 7.68 üzeri takip edilir.Bir lotla izlemeye aldım.YTD.
-

Originally Posted by
esselocan
Benden iyi olduğunuzu söyleyebilirim. Bazen al-satlarınız baş döndürüyor.
Ytd
Estağfirullah kardeşim.O sizin tevazunuz...
-

Originally Posted by
esselocan
Doğrudur. Egeen inin emekleme dönemi gibi bir hisse. İlerde çok iyi olacak diye düşünüyorum. Hele ki TOGG a parça temini yaparsa ufff tadı pek güzel olur. Ama tabi hepsi için ytd

Originally Posted by
Eski_prof
İşte böyle temel özellikli hisseleri teknik olarak incelemeye gerek yok aslında...Böyle hisseler al- sat lık değil, al- yat lık hisselerdir...
Y.T.D.

Originally Posted by
esselocan
Bu minvalde TOGG a parça temini konusunda PARSAN da öngördüğüm adaylar arasında sivriliyor. Ancak tabi ki hepsi için ytd

Originally Posted by
esma
Çoktandır takibimde daha öncede düşüncelerimi aktarmiştim.Orta ve uzun vadede takibimde olacak.
Geçmişte CEMTS ve PARSN in söylediklerimiz.Aynen devam....
-
Veeee HUBVC 19.90 gitti.Akşam yemeğide çıktı.Rabbime şükürler olsun.
BUDA TAVANA GİDERSE İKİNCİ TAVANI ELİMİZLE KAÇIRMIŞ OLURUZ.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri